nieuws

Succes als thema van HotelloTOP Year Event

Hotel

Het negende editie van het HotelloTOP Year Event, op woensdag 9 januari tijdens de Horecava, heeft als thema ‘Success is a moving target’. Diverse sprekers gaan in op dat thema.

Succes als thema van HotelloTOP Year Event

‘Succes in deze nieuwe tijd is een persoonlijke keuze en niet een vaststaand feit, het doel beweegt mee met de levensfase van het individu en het ritme van de wereld’, zegt Wouter van Tankeren van HotelloTOP. ‘De klassieke Amerikaanse droom van miljonair zijn heeft concurrentie gekregen. Een geslaagd leven is meer waard dan het saldo op de bankrekening.’

Sprekers op het jaarcongres zijn:

  • Ilco van der Linde – Initiatiefnemer van Dance4Life en Masterpeace
  • Martijn de Liefde – Dialogue facilitator en founder van The Kgotla Company
  • Milan Arandelovic – Area Director Benelux van Hilton Worldwide
  • Petra van Rij (HHM) – Schrijfster van het boek ‘Gisteren was alles nog goed’.

HotelloTOP is hét netwerkplatform voor afgestudeerden aan de hoge internationale hotelscholen, beter bekend als het platform voor en door ‘Hotello’s’. HotelloTOP organiseert meerdere bijeenkomsten per jaar, waarbij het Year Event het grootste jaarlijkse evenement is.

Ook dit jaar hanteert HotelloTOP een Early Bird Fee tot en met 26 december 2012. De kosten voor de deelname aan het HotelloTOP Year Event (congres, netwerkborrel en Horecava entree) bedragen dan €75. Na 26 december worden de kaarten tegen het reguliere tarief van €95 verkocht. Aanmelden kan via de site van HotelloTOP.

Reageer op dit artikel