nieuws

Vliegtuigsuite Mooiste Hotelkamer van Nederland 2012

Hotel

De Vliegtuigsuite in Teuge heeft dit jaar de verkiezing van De Mooiste Hotelkamer van Nederland gewonnen. Het vliegtuig dat omgebouwd is tot een luxe suite voor twee personen eindigde vorig jaar als tweede. De winnaar vorig jaar was Suite 211 van Sandton-hotel Pillows in Zwolle.

Vliegtuigsuite Mooiste Hotelkamer van Nederland 2012

De vliegtuigsuite in Teuge is verkozen tot Mooiste Hotelkamer van Nederland. Tweede werd de Presidential 3D Wellness Suite in Hotel Reehorst en de Jungle Suite in Van der Valk Vianen werd derde.

De afgelopen weken streden er diverse tophotels om de titel van De Mooiste Hotelkamer van Nederland 2012. Op www.demooistehotelkamer.nl werden bijna 10.000 stemmen uitgebracht op de genomineerde hotelkamers. De verkiezing is een initiatief van Hotelkamerveiling.nl.

Tijdens de uitreiking van de titel, gingen er arrangementen in deze drie hotelkamers onder de hamer. De opbrengst van 2924 euro werd gedoneerd aan Heppie, een stichting die vakanties organiseert voor kinderen die een beetje extra aandacht goed kunnen gebruiken.

Bekijk hier een fotoreportage van de 41 finalisten.

Reageer op dit artikel