nieuws

citizenM Rotterdam later open

Hotel

Het nieuwe citizenM hotel in Rotterdam gaat later open dan verwacht. Het hotel gaat ‘ergens tussen september en december’, zo laat een medewerker weten aan Quotenet.nl.Het nieuwe citizenM hotel in Rotterdam gaat later open dan verwacht. Het hotel gaat ‘ergens tussen september en december’, zo laat een medewerker weten aan Quotenet.nl.

citizenM Rotterdam later open

Volgens Robin Chadha, zoon van eigenaar Rattan Chadha, ligt de bouw niet stil. Bij monde van een medewerker van citizenM wordt gemeld dat het derde hotel in Nederland in het tweede deel van dit jaar de deuren opent.

citizenM telt momenteel vier hotels. Twee in Amsterdam (Schiphol Airpot en Amsterdam City), één in Glasgow en één in Londen. De hotelketen wordt gezien als een van de meest innovatieve hotelconcepten in Nederland van de laatste jaren.