nieuws

Starwood wil snel groeien in Europa

Hotel

Starwood wil vijftig nieuwe hotels in Europa openen de komende vijf jaar. Dat heeft het hotelbedrijf bekendgemaakt tijdens de International Hotel Investment Forum (IHIF) in Berlijn.

Starwood wil snel groeien in Europa

Met de vijftig nieuwe hotels moet het aantal Europese hotels toenemen met 30 procent. Nog dit jaar wil Starwood negen nieuwe hotels openen in Europa. Volgens Simon Turner van Starwood is er een grote vraag naar Starwood-hotels in Europa.

Starwoord telt momenteel 163 hotels in Europa verdeeld over 32 landen. Van de negen hotels die dit jaar geopend worden, komen er drie in Turkije, verder één in Moskou, Tadjikistan, Kazachstan, Hongarije, Athene en een skihotel in Zwitserland.

In ons land is Starwood actief met de merken Sheraton Amsterdam Airport, Hotel Pulitzer Amsterdam en Des Indes in Den Haag.

Reageer op dit artikel