nieuws

Claudia Pronk weg bij Anatara in Bangkok

Hotel

Claudia Pronk is niet langer general manager van het luxe Anatara Riverside Resort & Spa in Bangkok. Pronk was één jaar werkzaam in Thailand. Anatara en Pronk zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan, zo laat de Nederlandse hotelmanager weten.

Claudia Pronk weg bij Anatara in Bangkok

‘Na vele jaren hard werken met overigens fantastische ervaringen, wilde ik eigenlijk iets gaan doen wat altijd al op mijn lijst stond; een MBA studie of iets soortgelijks. Toen mijn man een mooie kans kreeg om Chief Engineer te worden in het nieuw te openen Intercontinental in Davos, vonden wij dit een perfecte timing’, aldus Pronk.

Pronk laat weten zich te oriënteren op haar toekomst. ‘We hebben de rollen dus voor een paar jaar omgedraaid’, aldus de in Davos woonachtige Pronk.

Claudia Pronk was jarenlang general manager bij Hotel Des Indes in Den Haag. Ze loodste het fameuze Haagse hotel door een grootscheepse renovatie. In 2008 vertrok ze naar het buitenland. Eerst naar Afrika, gevolgd door de Malediven en Thailand.

Reageer op dit artikel