nieuws

Oprichter Expedia hoofdspreker bij eTravel

Hotel

Simon Breakwell, een van Expedia’s oprichters, pionier en expert op het gebied van online travel, komt voor het congres eTravel over naar Nederland. Breakwell verzorgt op 6 juni de kick off van eTravel.

Oprichter Expedia hoofdspreker bij eTravel

Het congres eTravel, gehouden op 6 juni 2013 in Spant! Bussum, biedt the next step voor een succesvol online marketing en e-commerce beleid in travel.

Simon Breakwell geeft met de kick off zijn kijk op de snelle veranderingen in communicatiemethodes en technologieën binnen de online reisbranche. Hij gaat in op de verandering in de mindset van reizigers en hoe ze reageren op veranderingen. Verder geeft inzicht in hoe je reizigers kunt binden met behulp van marketing en apps.

Naast Breakwell staan onder andere KLM, Facebook, Google, Zoover, Hampshire Hotels, citizenM Hotels, wintersporters.nl en Corendon op het programma. Lezers van Misset Horeca kunnen met korting naar het congres. Onder vermelding van de code ETRA50MISS krijgen Misset Horeca-lezers €50 korting en betalen totaal €345 voor het complete congres.