nieuws

Hotel met 400 kamers in oude steengroeve

Hotel

China krijgt er weer een hotel bij op een bijzondere plek. Het Songjiang hotel wordt gebouwd in een oude steengroeve in het buitengebied van Shanghai. Tegen een 100 meter hoge wand komen negentien verdiepingen met onder andere 400 kamers. De opening is op zijn vroegst in 2015.

Hotel met 400 kamers in oude steengroeve

De komst van het Songjiang hotel in een oude steengroeve net buiten Shanghai wordt gemeld door Excite Nederland. Tegen de rotswand worden negentien verdiepingen gebouwd. Het hotel krijgt 400 kamers, een conferentieruimte voor 1000 mensen, een bankethal en meerdere restaurants.

Restaurant

Volgens het artikel wordt de achterkant van het hotel uitgehakt in de stenen muur van de groeve en komen de eerste twee verdiepingen onder het water te liggen, inclusief een restaurant. Bovenop het hotel komt bovendien een serre vol met planten.

Elektriciteit opwekken

Om te voldoen aan de laatste technologie op het gebied van energievoorziening, wordt aardwarmte gebruikt om zelf elektriciteit te kunnen opwekken, aldus Excite Nederland. De opening van het hotel is op zijn vroegst in 2015.

Reageer op dit artikel