nieuws

Fletcher Hotels en Hocras tekenen miljoenencontract

Hotel

Fletcher Hotels en groothandel Hocras zijn een nieuwe overeenkomst met elkaar aangegaan voor de exclusieve belevering van alle 60 hotels van Fletcher. Het betreft alle food en quest supplies van de hotelketen. De overeenkomst is voor een periode van 5 jaar en heeft een minimale waarde in die periode van € 70 miljoen.

Fletcher Hotels en Hocras tekenen miljoenencontract

Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels, laat weten dat na een periode van drie jaar besloten is om verder te gaan met Hocras. ‘Door de perfecte aansluiting van hun inkoop en distributie op onze operationele activiteiten binnen de hotels hebben we de afgelopen tijd een goede performanceverbetering weten te resulteren. Dit en de goede samenwerking met Hocras geeft ons voldoende vertrouwen een nieuwe langlopende overeenkomst aan te gaan’, aldus Hermans.

Volgens topman Hans van der Eijk van Hocras passen zijn bedrijf en Fletcher goed bij elkaar. ‘De processen van inkoop, opslag en distributie sluiten naadloos op elkaar aan. Met recht een samenwerking op basis van partnership’, stelt Van der Eijjk.

Fletcher Hotels heeft 60 hotels in Nederland en is sterk groeiend de laatste jaren. Hocras is een groothandel voor horeca en grootverbruik te Bussum. Hocras koopt in en voert de goederen aan uit geheel de wereld. Belevering aan de hotels geschiedt middels eigen “Fletcher Hotels” branded vrachtwagens.

Reageer op dit artikel