Fletcher Hotels koopt Slot Moermond Renesse

Fletcher Hotels koopt Slot Moermond Renesse

Fletcher Hotels is de nieuwe eigenaar van landgoed Moermond in Renesse. Op het Zeeuwse landgoed zijn een hotel, een koetshuis en een kasteel gevestigd. Eigenaar stichting Moermond draagt de exploitatie per 1 december over aan de hotelgroep.

Landgoed Moermond in Renesse is door Stichting Moermond verkocht aan Fletcher Hotels, zo schrijft Omroep Zeeland op de website.

Exploitatie per 1 december

Op het landgoed staan hotel De Orangerie, het koetshuis en Slot Moermond, aldus het artikel. Fletcher Hotels wordt per 1 december verantwoordelijk voor de exploitatie en neemt het personeel over.

Restaurant en hotelkamers

Volgens Omroep Zeeland worden in het koetshuis hotelkamers gerealiseerd en wordt het interieur van het bestaande hotel aangepast. In het kasteel komen een restaurant (lunch en diner) en een bruidssuite.

Trouwlocatie

Slot Moermond is een officiële trouwlocatie van Schouwen-Duiveland. Het werd in het verleden drie keer verwoest én weer opgebouwd. Het landgoed dateert van rond 1229.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.