nieuws

Luxury Awards voor Nederlandse hotels

Hotel

Nederlandse hotels waaronder Manna in Nijmegen, De l’Europe in Amsterdam. The Grand in Amsterdam en Manhattan in Rotterdam hebben een World Luxury Hotel Award gewonnen. Deze internationale hotelprijzen zijn 1 november in Thailand uitgereikt.

Luxury Awards voor Nederlandse hotels

Manna in Nijmegen won de World Luxury Hotel Award voor beste Hotel Restaurant van Europa. Het is voor het eerst dat een Nederlands hotel de award in deze categorie weet te winnen. De eigenaren van Manna, Aida Papilaja en Sander Hendrix waren zelf in Phuket, Thailand, aanwezig om de award in ontvangst te nemen.

Hendrix: ‘We zijn compleet overrompeld. We staan hier als klein zelfstandig Nijmeegs hotel tussen de hotels en ketens van wereldfaam en dan winnen we ook nog.’

Andere podiumplaatsen waren er voor de Nederlandse hotels in de categorie Luxury Suite Hotel Nederland: De l’Europe in Amsterdam. Beste Luxury Spa Hotel Nederland is Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Beste Luxury Business Hotel van Nederland is – net als vorig jaar – The Manhattan Hotel in Rotterdam. The Toren in Amsterdam is verkozen tot beste Romantic Hotel en Carlton Ambassador is verkozen tot beste Luxury City Hotel van Europa.

Daarnaast was er een award voor Amsterdam Boutique Apartments in de categorie Best Serviced Apartments van Europa.

Reageer op dit artikel