nieuws

Nieuw restaurant voor Hampshire Hotel Erica

Hotel

Hampshire Hotel Zuid-Drenthe in Erica heeft restaurant Streekeigen geopend. Sinds het begin van deze maand kunnen gasten terecht in de eetgelegenheid waar streekproducten centraal staan. Bovendien is het aantal couverts verdubbeld.

Nieuw restaurant voor Hampshire Hotel Erica

Het restaurant van Hampshire Hotel Zuid-Drenthe is de afgelopen maanden flink verbouwd. Het aantal couverts is verdubbeld en gasten kunnen nu ook een hapje eten in de brasserie of aan de bar. In Streekeigen spelen streekproducten de hoofdrol.

Verdubbeling aantal couverts

‘De afgelopen jaren bleek steeds vaker dat we onvoldoende capaciteit hadden’, aldus general manager Herman van der Poel. ‘De uitbreiding van het restaurant en de verdubbeling van het aantal couverts bieden nieuwe kansen.’

Streekproducten

Van der Poel vervolgt: ‘In Streekeigen proeven gasten straks de lekkerste streekproducten uit heel Nederland. Verantwoorde, biologische producten zijn de basis.’

De officiële opening van het vernieuwde restaurant vond plaats op zaterdag 2 november.

Verbouwing

In juni meldde Misset Horeca al dat het hotel, dat sinds oktober vorig jaar opereert onder de licentieformule van Hampshire Hospitality, ging verbouwen.

De uitbreiding van het restaurant is onderdeel van deze ‘nieuwe koers’.

Reageer op dit artikel