nieuws

Trivago geeft kamerprijzen eigen hotelsites meer ruimte

Hotel

Hotelprijsvergelijker Trivago komt met een nieuwe tool. Onder de noemer Trivago Direct Connect kunnen hotels hun eigen kamerprijzen weergegeven tussen de prijzen die boekingssites vermelden.

Trivago geeft kamerprijzen eigen hotelsites meer ruimte

Zo staat sinds kort bij het hotel ‘Officiële hotelwebsite’ voorzien van de actuele, eigen prijs. Deze prijs staat tussen prijzen die boekingssites als EasytoBook, Expedia en Booking.com aanbieden. De goedkoopste kamerprijs komt bovenaan te staan.

Visueel gezien betekent dit dat deze eigen prijs op twee plaatsen op Trivago.nl komt te staan en zelfs op drie plekken wanneer de eigen kamerprijs goedkoper is dan die op boekingssites. Er is namelijk nog een blok gereserveerd waar de laatste prijs wordt genoemd, en dat kan dus de prijs van de eigen website zijn.

Trivago.nl is een hotelprijsvergelijker die actief is in meerdere landen. Het van oorsprong Duitse bedrijf zoekt in meer dan tweehonderd boekingssites wereldwijd en kan daardoor de gegevens en prijzen van ruim 700.000 hotels presenteren.

Reageer op dit artikel