nieuws

Lucas Petit: ‘Verrast over bericht ss Rotterdam

Hotel

Lucas Petit zegt verrast te zijn over de berichtgeving van verregaande interesse uit Oman voor de ss Rotterdam. Gisteren meldde NOS.nl dat een verkoop aan Oman alleen voorkomen kan worden door een heel goed bod uit Nederland.

Lucas Petit: ‘Verrast over bericht ss Rotterdam

‘Ja, ik ben verrast door de berichtgeving. We weten al heel lang dat Woonbron het schip wil verkopen, maar waren niet op de hoogte van interesse uit Oman. Ik houd me verre van speculeren en ga niet in op wat dit voor eventuele gevolgen heeft’, aldus Lucas Petit.

De ss Rotterdam ligt sinds 2008 in de haven van Rotterdam. In het schip huisvest onder andere ss Rotterdam Hotel & Restaurants, dat wordt geëxploiteerd door Hoscom, de organisatie van Lucas Petit.

Dinsdag 2 oktober meldde NOS.nl dat het vertrek van het horecaschip uit Rotterdam volgens eigenaar Woonbron alleen nog te voorkomen is door een heel goed Nederlands bod. In de oliestaat moet het schip dienst gaan doen als vipboot, wanneer het tot een deal komt.

Woonbron liet gisteren weten dat er wel interesse is vanuit Nederland, maar voegde er aan toe dat de investeerders uit Oman aanzienlijk meer geld over hebben voor het horecaschip. Woonbron wil van het schip af omdat het een forse financiële strop is voor de woningcorporatie.

Reageer op dit artikel