Postillion Bunnik: weer Congreslocatie van het Jaar

Postillion Bunnik: weer Congreslocatie van het Jaar

Postillion Hotel Utrecht Bunnik is net als vorig jaar uitgeroepen tot 'Congreslocatie van het Jaar 2013'. Het hotel versloeg 21 andere locaties op kenmerken als ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. Gasten bepaalden samen met een vakjury de winnaar.

In totaal waren 22 locaties in de race om de titel 'Congreslocatie van het Jaar' te mogen dragen. Criteria waren de ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. Het eindoordeel is bepaald door het aantal publieksstemmen, de waardering vanuit de stemrapporten en een deskundige jury.

Postillion in Bunnik kreeg het hoogste aantal stemmen en de waardering van 4,8 (op een schaal van 1 tot 5). De mensen die hun stem uitbrachten, noemden de uitstekende faciliteiten, de geweldige ligging en de gastvrijheid als grote pluspunten. De jury prees het hotel onder andere om het duurzaamheidsbeleid en de filosofie achter het promotiebeleid.

Vergaderen is topsport

Erik-Jan Ginjaar, general manager: 'We investeren in een prettige werk- en vergaderomgeving voor onze gasten. Zo spelen we met brainfood in op de welbekende dip waar mensen tijdens een congres of vergadering last van kunnen hebben; we bieden gedurende de dag gezonde energiehapjes aan zodat mensen scherp en alert blijven. We zien vergaderen echt als topsport.'

Heeft u de gefrituurde snack al verbannen van de vergadertafel? Discussieer mee op Misset Connect.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.