nieuws

Nieuwe exploitant hotel-restaurant Carelshaven

Hotel

Alco en Evelyn van Berkel zijn de nieuwe exploitanten van Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden. Alco van Berkel heeft momenteel nog de leiding over twee Fletcher hotels: De Mallejan in Vierhouten en Veldenbos in Nunspeet. Carelshaven sloot vorig jaar kerst na 237 jaar de deuren. Zes generaties lang was het een familiebedrijf.

Nieuwe exploitant hotel-restaurant Carelshaven

Wie Alco van Berkel gaat opvolgen bij Fletcher is nog niet bekend. Van Berkel legt zijn functie eind mei neer. Over zijn nieuwe functie zegt hij: ‘Al jaren hebben Evelyn en ik de droom om een hotel-restaurant te runnen, nu wordt die droom waar. Uiteraard zullen wij de nodige interieur aanpassingen doorvoeren, maar de uitstraling en rijke geschiedenis van Carelshaven zal daarbij niet verloren gaan.’

Voor zijn huidige functie bij Fletcher werkte Arco van Berkel bij Nol in ’t Bosch in Wageningen en daarvoor bij Groot Warnsborn in Arnhem. Evelyn van Berkel-Mulder is momenteel werkzaam in het bankwezen, maar heeft ook de Hotelschool afgerond.

Carelshaven – familiebedrijf

Carelshaven sloot vorig jaar kerst na 237 jaar de deuren. Zes generaties lang was het in handen van de familie Kluvers. De familie heeft echter geen opvolger die het horecabedrijf kon voortzetten. Caroline Kluvers en haar echtgenoot Chris van der Sluis hebben het pand overgedragen aan de Stichting Twickel.

Reageer op dit artikel