Fletcher neemt Hampshire Hotel Apeldoorn over

Fletcher neemt Hampshire Hotel Apeldoorn over

Hampshire Hotel Apeldoorn is verkocht aan Fletcher Hotels. Zowel het onroerend goed als de exploitatie gaan over naar de nieuwe eigenaar. De aandeelhouder van de huidige eigenaar is het inmiddels failliete Eurocommerce.

De rechter commissaris in het faillissement heeft inmiddels goedkeuring verleend, zo laat Fletcher weten. De overname heeft volgens een persverklaring van Fletcher voor de aanwezige personeelsleden en uitstaande reserveringen geen nadelige consequenties.

Het hotel beschikt over 63 luxe kamers waarvan 28 XL Comfort kamers, een à la carte restaurant , ontvangstruimtes en een aangebouwd modern conferentiecentrum met 6 vergaderzalen. Het hotel geniet in de regio bekendheid als Hotel "Bellevue" en later als Hotel "Nieland". Hampshire Hotel Apeldoorn gaat vanaf 1 augustus verder onder de naam Fletcher Hotel Apeldoorn.

Hotel Apeldoorn wordt het 62ste hotel van Fletcher Hotels in Nederland waar inmiddels zo'n 2.000 personeelsleden werkzaam zijn. Onlangs werd Fletcher Hotels voor het vierde achtereenvolgend jaar uitgeroepen tot "Populairste Hotelketen van Nederland" door vakantiebeoordelaar ZOOVER. De naam Fletcher is vernoemd naar de Jack Russel hond van oprichter Chris Luken.