nieuws

Bart de Boer directeur van NHTV Breda

Hotel

Voormalig Efteling-baas Bart de Boer is benoemd tot directeur van de Academie voor toerisme van het NHTV in Breda. De Boer is benoemd voor een jaar.

Bart de Boer directeur van NHTV Breda

De Boer was van 2008 tot 2013 directeur van de Efteling en daarvoor directeur van Eindhoven Airport. Daarnaast was hij Chairman van IAAPA Advisory Board Europa (International Association of Amusement Parks and Attractions).

Met de benoeming van Bart de Boer verwacht het College van Bestuur van NHTV dat er versneld innovatie plaatsvindt binnen de academie. NHTV wil zo haar koppositie op het gebied van toerisme versterken, zo laat het weten in een persverklaring.

Bart de Boer staat bekend om zijn voortrekkersrol bij de ontwikkeling van de vrijetijdseconomie in Noord-Brabant. Onder zijn bewind maakten zowel de Efteling als Eindhoven Airport een flinke groei door. HTV biedt onder andere een hbo-opleiding op het gebied van Hotel, Toerisme en Vrije Tijd.

Reageer op dit artikel