nieuws

Stevige line-up Hotel Leaders Network

Hotel

De tweede editie van Hotel Leaders Network (HLN), op 19 september op de campus van Hotelschool The Hague in Amsterdam, ken teen fraai programma met enkele zwaargewichten uit de international hotellerie. Aanmelden is nog mogelijk.

Stevige line-up Hotel Leaders Network

De conferentie voor ceo’s, gm’s, hoteldirecteuren en –eigenaren is een initiatief van Hotelvrijmibo en wordt georganiseerd in samenwerking met Hotelschool The Hague. De 32e editie van de hotelvrijmibo, een informeel evenement voor iedereen die in een hotel werkt, is dan ook aansluitend aan het HLN.

Het programma staat bol van internationale namen uit de hotellerie. Zo is er een masterclass innovatie door Mary Farmer, directeur online programma’s bij Glion Switserland Hospitality Management School en voormalig directeur Global Diversity bij Phillips.

Awards

Ook staan een aantal directeuren van grote hotelgroepen op de gastenlijst, waaronder Maarten Markus van NH, Wolfgang Neumann van Rezidor, Amy McPherson van Marriott, Michael Wale van Starwood en Steven Daines van Accor.

Ook werken teams van hotelscholen aan een student challenge en teams van gm’s tijdens het evenement aan een case study. Voor beiden wordt een award uitgereikt.

Het Hotel Leaders Network (HLN) is een exclusief netwerkplatform voor general managers, hotelmanagers, ceo’s en regiodirecteuren binnen de hotellerie. Het HLN wordt eenmaal per jaar op een relevante locatie in het land georganiseerd. Gastsprekers en presentaties door branchegenoten geven bezoekers de laatste informatie over trends, innovaties en ontwikkelingen in het (inter)nationale hotelwezen. Het HLN biedt de kans een netwerk op te bouwen met collega’s uit het hoger hotelmanagement. Na de educatieve onderdelen kunnen deelnemers in een informele setting kennis, ervaring en ideeën uit wisselen.

Misset Horeca is mediapartner van Hotel Leaders Network. Aanmelden voor het evenement kan hier.

Reageer op dit artikel