Marriott zoekt locaties voor uitrol Moxy

Marriott zoekt locaties voor uitrol Moxy

Marriott zoekt momenteel in Nederland en andere Europese landen naar geschikte locaties om de nieuwe formule Moxy snel uit te rollen. Moxy, waarover MissetHoreca.nl begin dit jaar al berichtte, is een samenwerking van Marriott en Ikea.

Over tien jaar moeten er 150 vestigingen van Moxy zijn in Europa. De kamers worden door Inter Hospitality prefab geproduceerd in Italië. Vervolgens worden ze met vrachtwagens verplaatst naar locaties waar hotels komen.

Elk Moxy-hotel telt straks tussen de 150 en 300 kamers die voor prijzen variërend van €68 en €95 in de markt worden gezet. Het hotel mikt op 'millennials', een groep van 18 tot 35 jaar met behoefte voor design en betaalbaarheid.

Het Financieel Dagblad meldt dat het concept in oktober officieel wordt gelanceerd en dat reclamebureaus al anderhalf jaar bezig zijn om de nieuwe hotelformule van Marriott en Ikea straks zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.