nieuws

Spectaculaire plannen bij Hotels van Oranje

Hotel

Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee heeft grote plannen. Het Noordwijkse tophotel wil flink uitbreiden en denkt aan het plaatsen van twee extra lagen op het hotel en aan de bouw van luxe appartementen naast het moederpand aan de boulevard.

Spectaculaire plannen bij Hotels van Oranje

Hotels van Oranje heeft plannen om in Noordwijk aan Zee luxe appartementen te realiseren op de plaats waar nu Beach Hotel staat. ‘We willen op het hotel twee extra lagen bouwen voor luxe appartementen. Daarnaast willen we op de plaats van het Beach Hotel luxe appartementen bouwen, waarbij gasten gebruikmaken van de faciliteiten van ons hotel’, zo laat hoteldirecteur Jaap Liethof weten.

De nieuwe plannen voor Hotel Oranje en de bouw van circa 124 appartementen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard en Jan van Henegouwenweg zijn ontwikkeld op basis van kaders die de Noordwijkse gemeenteraad in februari en maart 2013 heeft vastgesteld, zo staat te lezen op een aparte website die is gelanceerd om de bouwplannen van Hotels van Oranje uit te leggen.

Liethof denkt dat het nog wel een jaar of vijf kan duren voordat de plannen zijn gerealiseerd. ‘We vertrouwen op een goede samenwerking met de gemeente. Die denkt goed met ons mee’, aldus Liethof, die al 21 jaar werkt voor Hotels van Oranje.

Liefhof roemt verder Noordwijk Marketing, die de badplaats met een relatief klein budget flink op de internationale congreskaart zet. ‘In Noordwijk liggen kwalitatieve congreshotels dicht bij elkaar. Er wordt goed samengewerkt. Niet alleen in Noordwijk, maar ook daarbuiten. We liggen dicht bij Schiphol, Amsterdam en Den Haag, en merken dat samenwerking met deze locaties een positieve uitwerken heeft op Noordwijk’, aldus Liethof, die zelf een van de bestuursleden is van Noordwijk Marketing.

Reageer op dit artikel