nieuws

Inventaris failliet Hotel Bieze onder de hamer

Hotel

De inventaris van het failliete hotel Bieze in Borger wordt geveild. Via een online veiling worden stoelen, bedden, tafels, pannen, servies, keukenapparatuur et cetera verkocht. De curator is initiatiefnemer van de veiling, hij kon geen overeenstemming bereiken met een potentiële overnamekandidaat van het hotel dat deze zomer failliet ging.

Inventaris failliet Hotel Bieze onder de hamer

De veiling bij BVA-Auctions.com is aangebracht door de curator van het failliete hotel Bieze, Hans Hemmes. Hij liet onlangs al weten niet uit de voeten te kunnen met het bod dat was gedaan door een potentiële overnamekandidaat. De veiling is alleen online toegankelijk en loop van 31 oktober tot 5 november. Er is een kijkdag op vrijdag 31 oktober van 09:00 uur tot 12:00 uur. Onder de hamer gaat de volledige inventaris van hotel en restaurant, waaronder bedden, stoelen, tafels, verlichting maar ook koelapparatuur, werkbanken en portemonnees en heuptassen.

Arie Deuring van de ondernemersclub Vrienden van Hotel Bieze, eigenaar van het pand, schermde eind vorige maand met twee kandidaten voor een doorstart van het hotel, schrijft Dagblad van het Noorden. Ook wilde de pandeigenaar zelf de gehele inventaris opkopen, om zo een doorstart eenvoudiger te maken. Ook dit vond geen doorgang.

Reageer op dit artikel