nieuws

Ludieke actie Hotelvrijmibo met beursgong

Hotel

Om aandacht te vragen voor de 33e Hotelvrijmibo, op 14 november, pakte de organisatie van dit netwerkevenement het ludiek aan. Teams van Hotelvrijmibo gingen langs 50 hotels in en om Amsterdam met een beursgong.

Ludieke actie Hotelvrijmibo met beursgong

Organisator en oprichter van Hotelvrijmibo Melle Pegman spreekt van een geslaagde actie. ‘We zijn met teams door de stad gegaan om op de kantoren in hotels mensen wakker te schudden en op de hoogte te brengen van de locatie van de 33e Hotelvrijmibo.’

Die locatie is de Beurs van Berlage, vandaar de beursgong. De vrijdagmiddagborrel voor iedereen die in de hotellerie werkt, is op 14 november in het beursgebouw. De teams deelde flyers uit om mensen aan te sporen zich aan te melden voor de borrel.

Reageer op dit artikel