Sir Albert sluit zich aan bij Design Hotels

Sir Albert sluit zich aan bij Design Hotels

Boetiekhotel Sir Albert is lid geworden van Design Hotels. Dit merk vertegenwoordigt wereldwijd een collectie van 272 onafhankelijke design hotels op meer dan 120 bestemmingen. Met Sir Albert is nu ook Amsterdam aan die portefeuille toegevoegd.

Design Hotels zegt zich te focussen zich op unieke hotelconcepten met een fantasierijke geest. Bram van der Hoek, regional managing director van SIR Hotels is trots op de samenwerking met Design Hotels 'Gasten kijken tegenwoordig naar unieke concepten waarin story telling een rode draad speelt. Zowel Sir Albert als Design Hotels weten goed op de veranderende wensen en verlangens van gasten in te spelen.

SIR Hotels

Sir Albert is onderdeel van SIR Hotels, een Europees lifestyle boetiek merk, opgericht in Amsterdam in 2011. Design Hotels vertegenwoordigt vanaf heden Sir Albert, maar zal binnen nu en twee jaar ook de andere SIR Hotels in haar portefeuille opnemen. Van der Hoek verwacht grote voordelen te behalen op het gebied van sales, marketing & PR. 'Beide merken zullen elkaar versterken, met een langdurige relatie in het vooruitzicht.'

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.