nieuws

AF&BM bedankt partners met culinaire tramrit

Hotel

AF&BM heeft tijdens de jaarlijkse founding partnerlunch de partners van de netwerkorganisatie bedankt. Dit jaar was de locatie het rijdende tramrestaurant Hoftrammm in Den Haag.

AF&BM bedankt partners met culinaire tramrit

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM), een netwerkorganisatie voor eindverantwoordelijke f&b professionals, organiseert door het jaar verschillende themabijeenkomsten en sociale evenementen voor haar 125 leden.

Dit kan zij echter niet zonder de steun van haar twintig founding partners. Om de partners te bedanken voor hun steun en om de plannen voor het komende volgende jaar toe te lichten, nodigt de AF&BM ze één keer per jaar uit voor een exclusief founding partner evenement.

Hoftrammm

Dit jaar was de bestemming Den Haag, waar in hartje Schilderswijk het Haags Openbaar Vervoer Museum is gevestigd in de voormalige tramremise. Na een presentatie ging het met rijdend tramrestaurant Hoftrammm in drie uur naar Scheveningen en weer terug.

Inititatiefnemer en eigenaar van dit unieke rijdende restaurant is Bobby van Galen. Hij en zijn keukenteam bereidden aan boord een viergangenlunch, waarin met elementen als saus van trekdrop de handtekening van adviseur Pierre Wind te proeven is. Founding Partner Vinites verzorgde de wijnen bij de lunch.

Jaargala

Tijdend de presentatie voorafgaand aan de bijzondere lunch maakte het bestuur bekend waar het jaargala in januari plaatsvindt: het Tobacco Theater op de Nes in Amsterdam. Daar zal ook traditioneel de F&B Professional of the Year bekend worden gemaakt.

Reageer op dit artikel