nieuws

Genomineerden f&b professional of the year bekend

Hotel

De vijf genomineerden die kans maken op de titel f&b professional of the year 2015 zijn bekend. Initiatiefnemer van de wedstrijd AF&BM maakten de namen bekend tijdens de themabijeenkomst Food For Thought.

Genomineerden f&b professional of the year bekend

Het animo was dit jaar hoog, zei AF&BM voorzitter Suzanne de Zwaan bij de bekendmaking in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Ruim twintig kandidaten werden voorgedragen, opvallend vaak via social media als Twitter en Facebook.

De vijf genomineerden zijn gekozen uit tien kandidaten, die al eerder bekend werden gemaakt. Vanaf 1 januari kan worden gestemd op de vijf, waarna de drie met de meeste stemmen zich mogen presenteren aan de jury. Die wijst de uiteindelijke winnaar aan en maakt die bekend tijdens het jaargala van AF&BM eind januari.

Die winnaar volgt Yuri Dries van Huis ter Duin Noordwijk op, en is een jaar lang ambassadeur voor en lid van AF&BM.

De vijf genomineerden in willekeurige volgorde:
• Arjan van Dalen, f&b manager bij Fletcher Hotels
• Kimberly Krebs, f&b manager bij Hilton Schiphol
• Lex Moerke, f&b manager bij Van der Valk Hoorn
• Bobby van Galen, oprichter en eigenaar van rijdend tramrestaurant Hoftramm Den Haag
• Albert Kooy, chef en docent Stenden University Leeuwarden

Reageer op dit artikel