nieuws

The Toren wederom beste van Nederland op Tripadvisor

Hotel

Hotel The Toren in Amsterdam is voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot het Beste Hotel van Nederland door Tripadvisor. Het Gili Lankanfushi hotel op de Malediven werd als beste hotel ter wereld beoordeeld.

The Toren wederom beste van Nederland op Tripadvisor

Elk jaar stelt TripAdvisor een lijst samen van de best beoordeelde hotels, op basis van de ruim 200 miljoen recensies op de reiswebsite.  Daarnaast wordt er per land een top 25 samengesteld in de verschillende hotel-categorieën.

In Nederland staat The Toren ook dit jaar weer bovenaan. Het boutique hotel aan de Keizersgracht in Amsterdam won voor de vierde jaar op rij de award voor het beste hotel van Nederland en ging ook aan de haal met de titels voor het meest romantische hotel en het hotel met de beste service van het land.

Amsterdam

De lijst van beste hotels in Nederland werd vooral gedomineerd door hotels uit de hoofdstad. Liefst negen van de top tien hotels staan in Amsterdam. Andaz werd verkozen tot het beste luxe hotel van Nederland.  Het Breitner House ontving een award voor de beste Bed & Breakfast in Nederland. In de categorie de ‘beste koop’ werd de Rotterdamse vestiging van citizenM bekroond met de eerste plaats. In de categorie familiehotels is Center Parcs De Kempervennen de winnaar.

Tweede hotel

Het succes van The Toren staat niet op zichzelf.  Eigenaar Eric Toren kocht een aantal jaren geleden een tweede hotel (Sebastians), wat toen door Tripadvisor net was uitgeroepen tot een van de tien slechtste hotels ter wereld.

In een mum van tijd werd het hotel, ook aan de Keizersgracht, getransformeerd tot een romantisch boutique hotel met een hoog serviceniveau en stroomden de positieve recensies binnen. Het hotel ontving dit jaar twee Travelers’ Choice Awards, met een top vier notering voor Nederlandse hotels met de beste service en een 6e positie in de lijst met meest romantische hotels van het land.

Prijzenkast

De prijzenkast van Eric Toren raakt inmiddels overvol. The Toren werd vorig jaar al bekroond als het beste boutique hotel van Europa en recent ontving de hotelier ook nog twee individuele prijzen: Europees Hotelier van het jaar en de publieksprijs bij de Amsterdamse Ondernemersprijs.

‘Ik ben ontzettend trots dat ons tweede hotel, wat maar 3 sterren heeft, qua service in de top 5 van Nederland staat en ook nog tot de top van romantische hotels behoort’, zegt Toren. ‘Het geeft aan dat we met ons team op de goede weg zijn. Ons streven is om tot de top van Europa en zelfs van de wereld te behoren.’

Reageer op dit artikel