nieuws

Golden Tulip realiseert 7 sterren onder één dak

Hotel

Golden Tulip Amsterdam Riverside opent donderdag 1 oktober haar deuren met een bijzondere strategie voor de -Nederlandse- hotelwereld. De gast kan bij boeking in hetzelfde hotelgebouw kiezen voor een overnachting op drie- of viersterren niveau.

Golden Tulip realiseert 7 sterren onder één dak

Golden Tulip biedt in haar Amsterdam Riverside een apart prijs- en inrichtingsniveau onder één dak, terwijl de algemene voorzieningen zoals het restaurant, zalen en fitness voor iedereen gelijk zijn. Hiermee zegt het hotel te willen inspelen op de wisselende markt in de hoofdstad en een betere prijstransparantie bieden. Vanaf donderdag 1 oktboer zijn 132 viersterrenkamers en 60 driesterrenkamers te reserveren. Het hotel biedt voor de verduidelijking ook meteen twee afzonderlijke merken aan: zowel Golden Tulip als Tulip Inn.

Zakelijk én privé
Fred Hegt, Operationeel Directeur van Autogrill België & Nederland, eigenaar van Riverside: ‘Met deze verbeteringen spreken we vanaf nu een nog bredere doelgroep aan. Amsterdam trekt tegenwoordig veel publiek dat in een viersterrenhotel wil overnachten. We hebben met Tulip Inn Amsterdam Riverside sinds 1997 ervaring in de Amsterdamse markt en hebben een mooie groep vaste gasten opgebouwd uit binnen- en buitenland. Door onze landelijke ligging, net buiten de stad, trekken we steeds meer gasten aan die hier zowel zakelijk als privé overnachten, dus met het aanbieden van twee labels en prijsniveaus maakt dit ons nog flexibeler.’

Reageer op dit artikel