nieuws

Internationale hotelscholen werken samen in Den Haag

Hotel

Hotelschool The Hague organiseerde op 8 oktober 2015 de Hospitality Innovation Summit op de Amsterdam Campus. Afgelopen week kwamen studenten van 10 internationale top hotelscholen samen voor workshops, lezingen en coaching sessies van professionals uit de industrie.

Internationale hotelscholen werken samen in Den Haag

Tijdens de Hospitality Innovation Summit werden onder andere de nieuwste trends in hospitality gepresenteerd. Elk van de tien hotelscholen werden vertegenwoordigd door drie internationale studenten. Deze presenteerden op de laatste dag hun innovatieve ideeën aan een groep top CEOs en Presidenten uit de gastvrijheidsindustrie.

Winnaars

De winnaars van de Hospitality Innovation Summit waren studenten van Florida International University, Zuyd University of Applied Sciences, Haaga Helia University of Applied Sciences, National Kaoshiung University of Hospitality and Tourism en Les Roches International School of Hotel Management. Het winnende team bedacht een concept voor Starwood Hotels & Resorts.

Reageer op dit artikel