nieuws

Radio 538 DJ Hotel met Afrojack, Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buren

Hotel

Het Amsterdamse NH Barbizon Palace opent in samenwerking met Radio 538 op woensdag 14 oktober het tijdelijke DJ Hotel. Op die dag begint in de hoofdstad het Amsterdam Dance Event. In het hotel vinden tot en met 17 oktober showcases plaats van DJ’s Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiësto en Afrojack. Kaarten en overnachtingen zijn te winnen via Radio 538.  

Radio 538 DJ Hotel met Afrojack, Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buren

In DJ Hotel 538 vinden niet alleen deze showcases plaats. Radio 538 zendt vanuit de DJ Hotel 538 Bar van woensdag tot en met zondag live programma’s uit. De DJ’s schuiven dan ook aan om tijdens de programma’s om een set te draaien. Daarnaast zijn de jocks van Radio 538, waaronder Coen en Sander, Menno de Boer, Dennis Ruyer, Daniel en Ivo en Barry Paf, zelf aan het werk in het hotel. Ze checken de gasten van DJ Hotel 538 in, shaken de cocktails achter de bar en serveren de winnaars een anti-katerontbijt op bed.

Kaarten en overnachtingen te winnen
Vanaf maandag 5 oktober kunnen luisteraars van Radio 538 de hele week kaarten winnen voor deze exclusieve live showcases van hun favoriete dj’s, welke plaats vinden in de DJ Hotel 538 Club. Deze club wordt speciaal gebouwd in de 15e eeuwse St. Olofskapel die onderdeel is van het hotel. De winnaars maken tevens kans op een overnachting in het vijfsterren NH Barbizon Palace aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Voor de gelegenheid is het omgedoopt tot DJ Hotel 538.

 

Reageer op dit artikel