nieuws

Van der Valk koopt Scandic Antwerpen

Hotel

Van der Valk heeft het Scandic hotel in Antwerpen gekocht. het hotel, vlakbij de luchthaven van de Belgische stad, wordt toegevoegd aan de portefeuille van het Nederlandse familiebedrijf voor 16 miljoen euro.

Van der Valk koopt Scandic Antwerpen

Pandeigenaar Pandox besloot tot de verkoop nadat de huidigehuurder, Scandic,  besloot de huurovereenkomst niet te verlengen. De transactiedatum is 1 december van dit jaar.

Het is niet het eerste hotel van de keten Van der Valk in België. Antwerpen wordt de elfde vestiging waar de toekan op de gevel gaat prijken. De hotelketen had al hotels in onder andere Brussel, bij Charleroi Airport, Verviers, Mons, Brugge en Gent-Nazareth. De vestiging het dichts bij Antwerpen zit in Beveren, op 13 kilometer van het stadscentrum.

In Brussel is ook nog een Scandic-hotel gevestigd, maar deze zal niet verkocht worden.

Scandic Antwerpen heeft 204 kamers, bar, fitness en een eigen restaurant, Mathus. Van der Valk heeft wereldwijd 93 hotels en restaurants.

Reageer op dit artikel