nieuws

Foyer van hostel Room volledig vernieuwd

Hotel 1288

Hostel Room aan de Van Vollenhovenstraat in Rotterdam bestaat dit jaar tien jaar. Het hostel heeft het jubileum aangegrepen om onder meer de bar en foyer te vernieuwen en opnieuw in te richten.

Foyer van hostel Room volledig vernieuwd

De inrichting van de hand van Mehdi Le Mair (Suicide club, FG
Foodlabs, Ayla) wordt omschreven als een huiselijke sfeer met een knipoog naar vroeger. Oubollige lampenkappen in een hip jasje, vintage meubels, schemerlampen en theekopjes van oma. Ouderwets Hollandse gezelligheid tussen de backpackers.

‘HUISELIJKE SFEER, MET EEN
KNIPOOG NAAR VROEGER’

Het backpackershostel op de Van Vollenhovenstraat, met zijn 17 thema kamers, bevat nu ook een groot podium. Elke maand is er een Open Mic Night (laatste vrijdag), Pica Pica Festival (eerste donderdag) en Room’s Vocalsz (tweede zondag).

Reageer op dit artikel