Gast bepaalt zelf prijs voor overnachting in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Gast bepaalt zelf prijs voor overnachting in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher Hotels opent 2 juni het 80e hotel met een ludieke actie. Van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni mogen gasten bij het uitchecken zelf beslissen wat zij willen betalen voor hun overnachting in het splinternieuwe 4-sterren Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne.

Na enkele maanden van renovatie opent Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe vrijdag 2 juni haar deuren. Het compleet vernieuwde hotel is gelegen op een 15 hectare groot landgoed in het Noord-Brabantse Deurne. Oorspronkelijk was het hotel een klooster, maar na een grondige verbouwing is het omgetoverd tot een modern en luxe hotel. De historie en de oorspronkelijke sfeer zijn bewaard gebleven.

Het hotel beschikt onder andere over 99 luxe hotelkamers, Bar Bistro DuCo, twee ruime terrassen, fitnessruimte en een eigen multifunctionele kapel dat kan dienen als locatie voor bruiloften, feesten, partijen en uitvaarten. De kapel wordt nog maandelijks gebruikt voor vieringen van de paters, maar kan ook gebruikt worden voor begrafenissen.

Bar Bistro DuCo

In Bar Bistro DuCo kan men tafelen en genieten van eigentijdse gerechten geïnspireerd op de Franse keuken. De vlees- en visgerechten zullen bereid worden in de Josper houtskooloven.

Actie

Fletcher Hotels hecht veel waarde aan de mening van haar vaste gasten. Daarom biedt de hotelketen haar 'fans' de mogelijkheid om op een unieke manier als eerste kennis te maken met het 80e Fletcher hotel. Bij het uitchecken bepaalt de gast zelf wat de overnachting waard was. De actie is alléén geldig in Kloosterhotel Willibrordhaeghe van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni 2017 op basis van verblijf van twee personen en is alléén online boekbaar. De gast betaalt geen tax and handling fee. Gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel is verplicht (€16 p.p.p.n.).

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een Nederlandse hotelketen met 81 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het 81e hotel wordt binnenkort geopend in Arnemuiden.

Lees ook: Fletcher neemt zes hotels Princess over