Amrâth schuift met general managers in Alkmaar en Breda

Amrâth schuift met general managers in Alkmaar en Breda

Amrâth Hotels heeft voor de hotels in Alkmaar en Breda nieuwe general managers aangesteld. Onno van Mierden was gm in Alkmaar en verruilt dat hotel voor Amrâth Breda. Zijn plek in Alkmaar wordt opgevuld door Elles Raat.

Onno van der Mierden is per 1 november 2017 aangetreden bij Amrâth Hotels als general manager van het hotel in Brabant en heeft deze gelijke functie in Amrâth Hotel Alkmaar overgedragen aan Elles Raat. Raat was hiervoor front office manager in Amrâth Grand Hotel Kurhaus.

Na afronding van zijn opleiding aan de NHTV in Breda is Van der Mierden sinds 2007 werkzaam voor Amrâth Hôtels. Hij is zijn carrière hier gestart tijdens de opening van Grand Hotel Amrâth Amsterdam, waar hij de functies van front office shiftleader en duty manager heeft bekleed.

In 2011 is Onno aan de slag gegaan als assistent hotel manager in Amrâth Grand Hotel Frans Hals om vervolgens, na een tussenpoze van een jaar, weer terug te keren bij Amrâth Hôtels als general manager van Amrâth Hotel Alkmaar.

Elles Raat is haar loopbaan, na voltooiing van de Middelbare Hotelschool in Amsterdam in 2004, gestart als receptioniste in Best Western Hotel Marijke te Bergen, alwaar ze eerder stage liep. In 2006 trad Elles in dienst van Amrâth Hotels, in de functie van receptioniste van Amrâth Hotel Alkmaar.

Haar interesse, nieuwsgierigheid naar meer en wil om te leren brachten haar in 2010 tot een nieuwe functie als front office manager van het hotel. Door haar jarenlange ervaring in de front office was ze eveneens betrokken bij de opstart van Grand Hotel Amrâth Kurhaus na de overname in 2014. Het begrijpen en vereenvoudigen van werkprocessen en het samenbrengen van afdelingen zijn de drijfveren die Elles met zich mee neemt als nieuwe general manager van Amrâth Hotel Alkmaar.