nieuws

Dennis Tuin: operations manager bij Carlton Hotel Collection

Hotel 1711

Dennis Tuin is de nieuwe operations manager van de Carlton Hotel Collection met zeven hotels in Nederland, een in België en een in Schotland. Tuin was voorheen operationeel directeur voor Golden Green Hotels.

Dennis Tuin: operations manager bij Carlton Hotel Collection

Dennis Tuin was voorheen bijna 3,5 jaar operationeel directeur voor Golden Green Hotels. Een functie waarin hij ook leidinggaf aan een groep hotels in Nederland. Hij is in 2017 begonnen in zijn nieuwe rol bij Carlton.

Zijn loopbaan kent verder nog ruime werkervaring bij de Van der Valk hotels, bij de Bilderberg groep en bij Autogrill. Ook werkte Dennis Tuin een aantal jaren in het buitenland. Zo was hij F&B manager op een Landal park in Duitsland en had hij en aantal jaren de leiden als general manager over Golden Tulip Leiden Centre en Tulip Inn Leiden Centre. Dezelfde functie vervulde hij voor hotel Tulip Inn Leiderdorp en het Tulip Inn Amsterdam Riverside.

Naast het aantreden van Dennis Tuin als operations manager is Marcel Sangers aangetreden als IT manager. Ze behoren beiden tot het supportteam van Carlton dat gevestigd is in Utrecht.

Dennis Tuin

Marcel Sangers

Marcel is afkomstig van Traction IT waar hij over 13 jaar in diverse rollen brede ervaring heeft op gedaan op alle vlakken van ICT, o.a. diverse (ERP-)software, hardware, infrastructuur en cloud oplossingen. In zijn laatste rol was hij verantwoordelijk voor de aansturing van een team netwerkengineers en adviseerde hij klanten op het gebied van uiteenlopende ICT-oplossingen.

Carlton Hotel Collectin

Carlton Hotel Collection opent in 2018 haar nieuwste design hotel in Edinburgh. Ook de bestaande hotels kennen grote veranderingen; Carlton President hotel wordt in zijn geheel verbouwd tot conferentie hotel dat wil mee tellen als belangrijke speler in deze internationale markt.

Carlton de Brug gaat het nog een stap verder door onder de werktitel ‘het sportiefste hotel van Nederland’ een totaal nieuw concept inclusief re-branding te lanceren. Op kleinere schaal is in een aantal overige hotels de restaurants en zalen volledig verbouwd.

Managing Director Carlton Hotel Collection Alfred Bree: ‘Op dit moment lopen er prachtige trajecten binnen onze groep, waaronder de bouw van ons 10e hotel in ‘the Old Town’ van Edinburgh, Market Street hotel. Maar ook in veel van onze bestaande hotels vindt aanzienlijke innovatie plaats. Allemaal voor een nog fijner verblijf van onze gasten. Een vernieuwde kijk en de extra handen van Dennis en Marcel komen op het juiste moment.’

De Hotels van Carlton:

Nederland:
Carlton Ambassador (Den Haag)
Carlton Beach (Scheveningen)
Banks Mansion (Amsterdam)
Carlton Square (Haarlem)
Carlton President (Utrecht)
Carlton De Brug (Mierlo)
Carlton Oasi (Spijkenisse)

België:
The Dominican (Brussel)

Schotland
Carlton George (Glasgow)
Market Street (Edingburgh) nog niet open

Reageer op dit artikel