nieuws

La Place: all-in vergaderen of werken langs de snelweg

Hotel 1746

Horecaketen La Place opent meeting rooms bij haar restaurants langs de snelweg. Hiermee speelt La Place in het flexibele werken. In de nieuwe ontmoetingsplekken staan huiskamergevoel, gastgerichtheid en gezonde keuzes centraal.

La Place: all-in vergaderen of werken langs de snelweg

Op 5 april 2018 opent La Place de eerste meeting rooms op ‘de Brug’ boven de A4 te Hoofddorp. Vlakbij Schiphol, op de route tussen Amsterdam en Den Haag. La Place is sinds begin 2016 eigendom van de supermarktketen Jumbo.

La Place opende dit jaar ook al restaurants in Hudson’s Bay Enschede en Hudson’s Bay Haarlem, een café in Hudson’s Bay Amersfoort en een La Place café in winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis.

Vergaderen bij La Place

De vergaderruimtes bieden een mix van bereikbaarheid en veelzijdige voeding zoals gasten van La Place gewend zijn. Bovendien zijn de frisse, lichte ruimtes voorzien van onder meer zitballen en bewegingsoefeningen om beweging tijdens de werkdag te stimuleren.

‘Rechtop zitten, voldoende water drinken, lichaamsbeweging en gezond eten. We weten allemaal dat dit goed voor ons is, maar we vergeten het massaal toe te passen tijdens onze werkdag’, vertelt André Kivits, Formule Manager Meeting Rooms. ‘La Place wil daar verandering in brengen. Wij maken niet alleen goede voeding toegankelijk, maar focussen ons met de nieuwe meeting rooms ook op een gezonde werkomgeving.’

Persoonlijke werkplek op locatie

De ruimtes van La Place zijn getransformeerd tot sfeervolle zalen die makkelijk zijn aan te passen aan persoonlijke wensen. Dat maakt de meeting rooms geschikt voor onder meer brainstorms, presentaties, trainingen en netwerk events.

In het ontwerp is gebruik gemaakt van veel glas, natuurlijke materialen en groen. Kivits: ‘Op onze snelweglocaties komen veel zakelijke reizigers voor een kop koffie of bijvoorbeeld een lunch met collega’s. Wij hadden het gevoel dat wij meer voor hen kunnen betekenen. Daarom kunnen zakelijke gasten nu bij La Place een zaal reserveren voor een vergadering of om een training te geven, op een locatie waar je niet met de auto de binnenstad in hoeft.

‘En wie bij ons komt, is verzekerd van een lekkere en gezonde maaltijd. Koffie, thee, huisgemaakte limonades en handfruit zijn bij de zaalhuur inbegrepen en iedere meeting kan naar wens worden onderbroken voor een vitaminerijk groentesap.’

Bart van den Nieuwenhof

Een centrale ligging, sfeervolle inrichting en goed eten en drinken, typeert de meeting rooms van La Place. Bart van den Nieuwenhof, Managing Director van La Place, over het nieuwste aanbod: ‘La Place heeft al 30 jaar expertise in gezond en versbereid eten, gastbeleving en huiselijke sfeer. Die kennis gebruiken wij om gasten een centrale en aantrekkelijke plek te bieden waar je effectief en prettig kunt afspreken, om zakelijk te ontmoeten, werken of vergaderen.’

De meeting rooms bij La Place zijn te boeken inclusief lunch of diner voor de deelnemers. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.laplace.com/meetingrooms

>>> Niets meer missen van Misset Horeca?

Reageer op dit artikel