nieuws

Jury maakt winnaar Dutch Hotel Award 2018 bekend

Hotel 2200

De winnaar van de Dutch Hotel Award 2018 wordt dit jaar door juryvoorzitter Bas Tolmeijer in een videoboodschap bekendgemaakt. Wordt het The Student Hotel Amsterdam City, Novotel Amsterdam Schiphol Airport of Kapellerput in Heeze?

Jury maakt winnaar Dutch Hotel Award 2018 bekend

Juryvoorzitter Bas Tolmeijer maakt in onderstaand filmpje de winnaar van de Dutch Hotel Award 2018 bekend. De finalisten zijn dit jaar: The Student Hotel Amsterdam City, Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Kapellerput in Heeze.

De jury bezocht alle drie de finalisten (in bovenstaande volgorde) op vrijdag 8 juni, waarbij de teams zich in twee uur konden laten zien en de resultaten van de finale-opdracht konden presenteren.

Wie wint de Dutch Hotel Award 2018?

Reageer op dit artikel