nieuws

Pulitzer plaatst groot ponton in gracht om Gay Pride te kijken

Hotel 930

Het Pulitzer hotel in Amsterdam bouwt een dertig meter lang ponton in het water van de Prinsengracht voor het hotel. Gasten kunnen vanaf dit ponton de botenparade van de Amsterdam Pride bekijken op 4 augustus 2018.

Pulitzer plaatst groot ponton in gracht om Gay Pride te kijken
Pulitzer Amsterdam aan de Prinsengracht.

Voor de Canal Parade wordt een 30 meter lange ponton op de Prinsengracht voor Pulitzer Amsterdam gebouwd. Op dit grote vlot hebben gasten eerste rangs zicht op de parade. Op het Pride Vip Deck zoals het ponton gedoopt wordt, kan iedere gast genieten van onbeperkte drankjes. Inclusief Paloma cocktails en La Mascaronne rosé magnumfles-service

Verder serveert Pulitzer oesters, poké bowls, met inkt gekleurde hamburgers, roze hotdogs en Hollandse appeltaart. Het vlot wordt uitbundig roze versierd en voorzien van palmbomen. Medewerkers gaan gekleed in nautische outfits. Ook is er een silent rainbow disco.

Er zijn 250 plekken beschikbaar voor het Pride Deck. Bij het ticket zitten alle culinaire versnaperingen, onbeperkte Paloma cocktails en rosé, andere drankjes en een goed gevulde goodiebag inbegrepen. Een kaartje kost 175 tot 199 euro. Gasten zijn welkom van 13 tot 19 op 4 augustus 2018.

Pulitzer Amsterdam

Het gerenoveerde Pulitzer Amsterdam is een luxehotel gesitueerd in 25 samengevoegde 17de en 18de -eeuwse grachtenpanden, in één van Amsterdams chicste buurten. Het vijfsterrenhotel heropende in augustus 2016 opnieuw haar deuren na een 1,5 jaar durende verbouwing en restyling. De unieke ligging van het hotel op de Prinsengracht en Keizersgracht maakt het hotel een geschikte plek om het varende spektakel op de grachten te bewonderen.

Pride Amsterdam

Pride Amsterdam 2018 wordt georganiseerd van 28 juli tot 5 augustus. Hoewel er diverse feesten zijn in de stad, is de boodschap serieus: iedereen heeft het recht om te zijn wie hij is.

Stichting Amsterdam Gay Pride wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de acceptatie en gelijkheid van LHBTI’s in het bijzonder, waar ook ter wereld. Pride is een groots feest en tegelijkertijd een pleidooi voor de emancipatie van LHBTI’s. Jaarlijks komen honderdduizenden bezoekers naar de hoofdstad om het negen dagen durende festival bij te wonen.

Het festival biedt met haar partners een scala aan evenementen op het gebied van debat, kunst, theater, film, (dance)feesten en sport. Hoogtepunt is de beroemde Botenparade, waarbij inhoud en amusement samenkomen tot een bruisend spektakel.


>> LHBTI-vriendelijk Hotel Monastère in Maastricht

>> Meer over het Pulitzer

>> Niets meer missen van Misset Horeca

Reageer op dit artikel