Misset Hotel op Gastvrij Rotterdam

Misset Hotel op Gastvrij Rotterdam

Op 17 t/m 19 september vindt de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Op het zogenoemde 'Dit Smaakt Naar Meer!'- Paviljoen wordt specifiek aandacht besteed aan de hotelsector, onder meer door de inrichting van een duurzame hotelkamer.

Diverse leveranciers van onder andere verantwoord geproduceerde bedden, sanitair, schoonmaakmiddelen, verlichting, interieur en wandbekleding verzorgen de inrichting van de Duurzame Hotelkamer. Direct tegenover de Duurzame hotelkamer in het DSNM! Paviljoen wordt een nieuw initiatief gelanceerd: Het Hotel Collectief. Op het Hotel Collectief zijn ook Misset Horeca en Misset Hotel aanwezig.

Partnes maken het Hotel Collectief

Op het Hotel Collectief staan diverse leveranciers die hun producten graag presenteren aan (hotel)ondernemers.

  • Guestfriend heeft zich gespecialiseerd in digitale hoteloplossingen voor gastcommunicatie. Met deze oplossingen kun je gasten informeren over hun verblijf, kun je de service verbeteren en aanbiedingen onder de aandacht brengen via diverse mediakanalen.
  • Daikin Airconditioning Netherlands laat zien hoe optimale comfortbeleving, duurzaamheid en beperking van operationele kosten samengaan. De ideale temperatuur voor de hotelgast, een back office medewerker of kok in de keuken.
  • Dyson regelt lichtniveaus, luchtkwaliteit, persoonlijke verzorging en hygiëne in de toiletruimte. Dyson laat bezoekers aan Gastvrij Rotterdam graag zien wat de mogelijkheden zijn.
  • Ecolab presenteert op Gastvrij Rotterdam reinigingsproducten en –systemen en dienstverlening aan en voor de hotellerie, housekeeping, waterfiltratie- en zuivering,  voedselveiligheid, grootkeuken, zwembaden en spa.
  • AirCharge Nederland laat zien wat de nieuwste innovaties zijn voor draadloos laden met een assortiment draadloze oplaadproducten en accessoires.
  • Arla Foods wil zo veel mogelijk beursbezoekers laten proeven van hun heerlijke zuivelproducten. De producten zijn afkomstig van een zuivelbedrijf dat eigendom is van melkveehouders.
  • 2Food gelooft dat iedereen in 2025 overal toegang heeft tot een breed scala natuurlijke drinks & bites als alternatief voor het aanbod van massamerken. Dit komt de vitaliteit van de bewuste consument/gast ten goede. 2Food speelt met haar assortiment hierbij een richtinggevende rol.
  • Tece Nederland combineert bij sanitairsystemen comfort met innovatie. Het assortiment wc-bedieningsplaten, urinoir-bedieningsplaten en sanitairmodules biedt een ruime keuze op het gebied van design en bedieningscomfort.

Misset Hotel ontvangt beursbezoekers aan Gastvrij Rotterdam graag met een hapje en een drankje.