nieuws

Nieuwe cocktailselectie voor Twenty Third Bar

Hotel 269

Twenty Third Bar, vernoemd naar haar locatie op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, introduceert een nieuw cocktailmenu. De bartenders maken met de nieuwe cocktailselectie een knipoog naar de stad die aan hun voeten ligt.

Nieuwe cocktailselectie voor Twenty Third Bar

Het panoramische uitzicht over Amsterdam vanaf de Twenty Third Bar op ruim 78 meter hoogte inspireert hen om de unieke verhalen van markante plaatsen in Amsterdam en de beleving die dat oproept in hun cocktails te verwerken. Daarbij gebruiken ze siropen en purees die worden gemaakt door de chefs van het aangrenzende tweesterrenrestaurant Ciel Bleu.

‘Walk in the Vondelpark’

Twenty Third Bar

Zowel hotelgasten als Amsterdammers vinden al jaren hun weg naar de internationale cocktail- en champagnebar. Marc Wüst, Manager Hotel Bars van Hotel Okura Amsterdam: ‘Het uitzicht over Amsterdam wekt bij veel gasten de interesse in de stad. We delen dagelijks anekdotes over Amsterdam met hen, en dat wordt nu weerspiegeld in Twenty Third’s menukaart.’ Ook gasten die de stad door en door kennen vinden herkenbare elementen terug op de kaart. Zo bevat de selectie de ‘Walk in the Vondelpark’ met aardse smaken en de alcoholvrije ‘Artis Shake’ met een nootachtig karakter, die bij velen een herinnering aan vroeger oproept.

Twenty Third Bar

 

Reageer op dit artikel