nieuws

Robert-Jan Woltering nieuwe general manager Fairmont Mayakoba

Hotel 539

De Nederlandse Robert-Jan Woltering is de nieuwe general manager van Fairmont Mayakoba, een bekroond luxeresort in Riviera Maya, Mexico. Woltering beschikt over ruim dertig jaar ervaring in het internationale hotelwezen. In 1999 ging hij bij het Luxemburgse Grand Hotel Mercure Alfa voor het eerst aan de slag als general manager.

Robert-Jan Woltering nieuwe general manager Fairmont Mayakoba

Woltering kijkt uit naar zijn nieuwe rol. ‘Samen met mijn team van 700 collega’s ga ik mij inzetten om de positie van Fairmont Mayakoba binnen de top van de Caribische luxebestemmingen te handhaven en waar mogelijk te verbeteren.’

Innovatie gaat daarbij wat Woltering betreft een belangrijke rol spelen. ‘Er is op dit moment een revolutie gaande binnen de reisbranche, met onder meer een voortdurende uitbreiding naar nieuwe distributiekanalen en spannende technologische ontwikkelingen. Ook zijn er nieuwe manieren waarop mensen reizen, zoals collaborative consumption: het deelgebruik van accommodaties via platforms en websites. Deze ontwikkelingen dragen bij aan onze wens om gedrag en behoeftes te analyseren voor een completer beeld van reistrends en om met onze services en producten de verwachtingen van onze gasten te kunnen blijven overtreffen.’

Fairmont Mayakoba is voor het dertiende jaar op rij bekroond met de prestigieuze ‘Five Diamond Award’ van de American Automobile Association (AAA) en heeft ook het Rainforest Alliance-keurmerk in ontvangst mogen nemen. Het resort telt 401 kamers, heeft een oppervlakte van ruim 18 hectare en ligt binnen een besloten luxegemeenschap omringd door mangrovebossen. Het Fairmont Mayakoba – dat zijn 15-jarige jubileum nadert – beschikt over een spa met twintig behandelruimten en een golfbaan waar het enige officiële PGA TOUR-evenement van Mexico wordt gehouden.

Reageer op dit artikel