nieuws

Milan Arandelovic na 25 jaar weg bij Hilton

Hotel 652

Milan Arandelovic verlaat na 25 jaar Hilton. Sinds 2012 was Arandelovic als area general manager Benelux verantwoordelijk voor alle Hilton en Doubletrees in Nederland, België en Luxemburg. Hij is inmiddels aan de slag bij Aroundtown, een Duitse hotelvastgoedinvesteerder.

Milan Arandelovic na 25 jaar weg bij Hilton
Foto: Diederik van der Laan

Milan Arandelovic heeft Hilton in alle stilte eind september al verlaten. Hij werkte bijna 25 jaar voor het hotelbedrijf, de laatste 6,5 jaar als area general manager Benelux. In die rol was hij verantwoordelijk voor alle Hiltons, Doubletrees en Garden Inns in de Benelux.

De bouw en opening van het nieuwe Hilton Schiphol, begin 2016, wordt gezien als een van zijn belangrijkste wapenfeiten in zijn laatste functie.

‘Hilton bedankt Milan voor zijn significante bijdrage en wenst hem alle succes met zijn toekomstige uitdagingen’, laat het hotelbedrijf desgevraagd weten. ‘De Nederlandse hotels kunnen onverminderd terugvallen op het buitengewone leiderschap van de general managers waarvan vele hun carrière ontwikkeld hebben en getraind zijn in Nederland zelf.’

‘Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn tijd bij Hilton’, laat Arandelovic vanaf de skipiste van Lech weten. ‘We zijn er op een plezierige manier uitgekomen, maar ik kreeg een fantastische kans om de hoteldivisie van Aroundtown te gaan leiden.’

Arandelovic is inmiddels aan de slag als chief operating officer van Aroundtown, de grootste Duitse vastgoedinvesteerder en vierde van Europa. Aroundtown richt zich op hotelpanden en kantoren, en beheert momenteel een portfolio met een waarde van zo’n 17 miljard euro in de belangrijkste steden van Nederland en Duitsland, en Londen.

‘We hebben 115 hotels, van merkloos tot Best Western, IHG, Sheraton en ook heel wat Hiltons, zoals Hilton Berlijn en Hilton London Hyde Park’, zegt Arandelovic.

Een opvolger voor Arandelovic als area general manager Benelux heeft Hilton nog niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel