Gratis platform Toerist In Nederland gelanceerd

Gratis platform Toerist In Nederland gelanceerd

Nederlanders zullen zich dit jaar massaal op de binnenlandse toerismemarkt begeven. MyBookings.com en IFHG lanceren hiervoor een platform: Toerist In Nederland, waarop hotels kosteloos hun aanbieding onder de aandacht kunnen brengen.

Op het platform Toerist In Nederland kunnen gasten doorklikken naar de eigen site van het hotel waardoor ook geen commissie aan OTA’s hoeft te worden afgedragen. Een win-win voor zowel de consument als het hotel.

Door de rechtstreekse boeking worden hotels maximaal gesteund tijdens deze moeilijke periode. Tegelijk moet de ook consument beseffen dat juist bij het direct boeken van het hotel, hun gehele bijdrage ten goede komt aan het hotel en daarmee hun eigen verblijf. Inmiddels hebben ruim 40 hotels zich al aangemeld.

Het platform wordt belangeloos ontwikkeld door MyBookings.com ter ondersteuning van de hotelsector, als cadeautje aan de branche.

Hoe werkt het?

Na aanmelding op de website ontvangen deelnemende hotels de benodigde informatie om een arrangement zichtbaar te maken. Het hotel biedt vervolgens een arrangement speciaal voor de Nederlandse toerist aan. Dit arrangement is helemaal zelf samen te stellen. Het hotel en het arrangement krijgen vervolgens een vermelding op toeristin.nl. Vanuit deze vermelding kunnen consumenten het arrangement boeken op de eigen website, dus geheel commissie-vrij. Het hotel zelf zorgt voor de (Nederlandse) tekst en afbeelding.