Tweede editie digitale Hotel Leaders Network op 29 mei

Tweede editie digitale Hotel Leaders Network op 29 mei

Na een goed verlopen eerste editie, organiseert Hotel Leaders Network op 29 mei een tweede digitale kennissessie. Sprekers als KHN-directeur Dirk Beljaarts gaan in op de nabije toekomst van hotellerie: wat verandert er per 1 juni? Hoe zien de prognoses eruit? De digitale editie van Hotel Leaders Network is toegankelijk voor hoteldirecteuren, general managers en eigenaren.

De eerste editie van Hotel Leaders Network Webinar, op 24 april, werd volgens organisatoren Melle Pegman en Jacob de Graaff (ook bekend van Hotelvrijmibo) positief ontvangen. Zo'n 220 hotel leaders keken mee en waardeerden de sessies achteraf met gemiddeld een 9,0.

Dat smaakte naar meer, dus is de tweede digitale versie van Hotel Leaders Network Webinar gepland op 29 mei. Sprekers en hun onderwerpen zijn:

  • Dirk Beljaarts, directeur KHN. Wat verandert er per 1 juni en hoe ziet de toekomst eruit?
  • Dennis Spitra, STR. Bezettingsgraad vs. kamerprijs en de coronacrisis vs. de vorige crisis
  • Charel van Dam, NBTC Holland Marketing. Boekingsgedrag en -sentiment, hersteloffensief

Daarna volgt nog een speciale toegift van Jan Jaap van der Wal, die eind 2019 op het jaarlijkse evenement van Hotel Leaders Network de Hotelrede uitsprak.

Hotelrede 2019 Hotel Leaders Network Webinar
Jan Jaap van der Wal spreekt Hotelrede 2019 uit. Foto: Herbert Wiggerman

Net als het fysieke Hotel Leaders Network is ook de digitale editie uitsluitend toegankelijk voor general managers, hoteldirecteuren, eigenaren en regiodirecteuren. Het evenement duurt van 14.00 tot 15.30 en is na inschrijven gratis toegankelijk. Na aanmelden ontvangen deelnemers op de ochtend van de 29e een link.