Fletcher Scheveningen opent deuren eerder dan verwacht

Fletcher Scheveningen opent deuren eerder dan verwacht

Fletcher Hotels opent op 11 december de deuren van het splinternieuwe hotel in de populaire badplaats Scheveningen. De opening van Fletcher Scheveningen is eerder dan verwacht, na maanden van verbouwing en voorbereiding in het voormalige kantoorpand North Sea Building.

Fletcher Scheveningen werd pas begin dit jaar aangekondigd en kan nu de deuren al openen. Oorspronkelijk was de opening overigens al voorzien voor juli, maar dat werd door corona uitgesteld naar begin 2021. Nu kan het hotel toch, na amper 10 maanden verbouwen, open. Het hotel ligt pal achter de boulevard, schuin tegenover het Kurhaus, op zo'n 100 meter van het strand.

Het splinternieuwe hotel bevindt zich in het voormalig kantoorpand North Sea Building Scheveningen, dat vanaf januari dit jaar volledig verbouwd is. ‘Omdat het om een transformatie gaat van een prachtig kantoorgebouw, hebben we de mogelijkheid gehad om een volledig nieuw en exclusief 4-sterren hotel te bouwen dat van alle gemakken is voorzien en waarbij de kamers en suites een waanzinnig uitzicht hebben’, zegt Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels.

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen beschikt over 116 kamers, waarvan 10 royale suites met uitzicht op het strand en 2 mindervalide kamers. In het hotel opent ook de derde locatie van restaurantconcept Marina Lounge.

Proefslapen zonder gordijnen

Nog voor de officiële opening kunnen gasten tussen 11 en 17 december 2020 komen proefslapen in Fletcher Scheveningen. Dat kan tegen een zeer scherpe prijs van slechts 30 euro per persoon. Daarvoor biedt Fletcher ook een gratis slaapmasker, omdat de gordijnen in het hotel nog ontbreken. Doordat de ramen zijn geblindeerd, kan van buiten niet naar binnen gekeken worden.

‘Ondanks de onzekere tijd waarin wij ons wereldwijd bevinden, die voor vele ondernemers voor pittige uitdagingen zorgt, staat de groei van Fletcher Hotels niet stil’, laat Fletcher weten. De hotelketen heeft recentelijk twee hotelovernames gerealiseerd: Fletcher Strandhotel Renesse en Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill. Fletcher heeft inmiddels ruim 100 hotels in Nederland.