Frieslandcampina

Maakt u meer van warme dranken?

Warme dranken grootste segment in out of home
Meer dan de helft van  alle consumpties out of home is een warme drank; koffie, thee of warme  chocolademelk. Niet alleen is het de grootste, maar ook een zeer margerijke  categorie. FrieslandCampina biedt de beste producten voor uw warme dranken en  helpt u meer rendement uit deze categorie te halen. Wilt u weten hoe? Lees dan  verder!

Friesche Vlag verrijkt de koffie
Friesche Vlag is dé koffiemelkspecialist van Nederland. Met maar liefst 97% naamsbekendheid is Friesche Vlag hét merk in out of home. De beste kwaliteit koffiemelk en het ruime assortiment betekenen dat Friesche Vlag voor iedere horecagelegenheid de juiste oplossing heeft. Of u nu op zoek bent naar een koffieverrijker die vol en romig is, een lichter alternatief of een koffieverrijker afgestemd op de espressozetmethodiek, Friesche Vlag heeft overal een oplossing voor. Ontdek meer over deze wereld van melk op www.worldoflatte.nl.

Melkkoffie is de toekomst
De categorie koffie is volop  in beweging door de sterke groei van melkkoffies zoals cappuccino en latte  macchiato. Op veel horecalocaties is het aandeel melkkoffies al veel groter dan  zwarte koffie. Consumenten zijn op zoek naar beleving en willen dit ook proeven.  Inspelend op deze trend is Friesche Vlag Langlekker Opschuimmelk ontwikkeld om  de beste en lekkerste melkkoffies mee te bereiden. Het product is speciaal voor  out of home ontwikkeld, samen met baristi. Met Friesche Vlag Langlekker Opschuimmelk  kunt u nog beter, makkelijker en steviger melkschuim maken. Het resultaat ziet  er niet alleen fantastisch uit, maar is ook om van te smullen. Haal dus meer  uit warme dranken met margerijke melkkoffies!

Warme Chocomel hoort erbij
De snelst groeiende categorie binnen het segment warme dranken is chocolademelk. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar momenten van lekker tussendoor genieten. Daarom verovert chocolademelk een vaste plek op de warme drankenkaart, óók in de zomer. Chocomel is het enige A-merk dat de laatste jaren heeft gezorgd voor groei van de categorie warme chocolademelk. Veel ondernemers zijn overgestapt op Chocomel Hot, de unieke machine waarbij in een handomdraai de enige èchte warme Chocomel bereid kan worden. Kijk voor meer informatie op www.chocomel.nl.