Blijf op de hoogte met de gratis e-nieuwsbrieven van Misset Horeca en Snackkoerier

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de horeca- en fastfoodbranche met de gratis e-nieuwsbrieven van Misset Horeca en Snackkoerier. Kies uit de volgende nieuwsbrieven:

Misset Horeca
Missethoreca.nl is de nieuwssite voor de horeca-, catering- en fastfoodprofessional.
De Misset Horeca-nieuwsbrief verschijnt  drie keer in de week op maandag, woensdag en vrijdag. Met daarin het laatste horecanieuws, foto- en videoreportages, blogs, vacatures en aanbiedingen.

Misset Horeca Personeel
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, opleiden en belonen. In deze nieuwsbrief bundelt Misset Horeca tips, adviezen, wetgeving en het cao-nieuws. En natuurlijk de praktijkverhalen van collega’s.

Misset Horeca Starters
Wil jij graag een eigen horecazaak starten, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Schrijf je dan nu in voor de Startersnieuwsbrief. Misset Horeca maakt het de starter met deze nieuwsbrief zo makkelijk mogelijk met alle informatie die komt kijken bij het beginnen van een nieuw horecabedrijf.

Misset Horeca Terras
In deze update zoomt Misset Horeca in op het thema Terras. Trends, kennisartikelen, (product)nieuws, handige tips en inspiratie van collega-ondernemers. Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je terraspersoneel? Alles voor het meest ideale horecaterras komt aan bod.

Misset Hotel
Missethotel.nl is de nieuwssite voor de hotelbranche.
De Misset Hotel-nieuwsbrief verschijnt één keer in de twee weken op vrijdag. Met daarin het actuele hotelnieuws, foto- en videoreportages en blogs uit de hotelsector.

Snackkoerier
Snackkoerier.nl is de nieuwssite voor de fastfoodbranche.
De nieuwsbrief van Snackkoerier ontvang je twee keer in de week. Daarin vind je fastfoodnieuws, foto- en videoreportages en blogs uit de fastfoodbranche.

Ga naar de aanmeldpagina