Blijf op de hoogte met de gratis e-nieuwsbrieven van Misset Horeca en Snackkoerier

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de horeca- en fastfoodbranche met de gratis e-nieuwsbrieven van Misset Horeca en Snackkoerier. Kies uit de volgende nieuwsbrieven:

Misset Horeca
Missethoreca.nl is de nieuwssite voor de horeca-, catering- en fastfoodprofessional.
De Misset Horeca-nieuwsbrief verschijnt  drie keer in de week op maandag, woensdag en vrijdag. Met daarin het laatste horecanieuws, foto- en videoreportages, blogs, vacatures en aanbiedingen. Meld je aan!

Misset Horeca Personeel
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, opleiden en belonen. In deze nieuwsbrief bundelt Misset Horeca tips, adviezen, wetgeving en het cao-nieuws. En natuurlijk de praktijkverhalen van collega’s. Meld je aan!

Misset Horeca Starters
Wil jij graag een eigen horecazaak starten, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Schrijf je dan nu in voor de Startersnieuwsbrief. Misset Horeca maakt het de starter met deze nieuwsbrief zo makkelijk mogelijk met alle informatie die komt kijken bij het beginnen van een nieuw horecabedrijf. Meld je aan!

Misset Horeca Terras
In deze update zoomt Misset Horeca in op het thema Terras. Trends, kennisartikelen, (product)nieuws, handige tips en inspiratie van collega-ondernemers. Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je terraspersoneel? Alles voor het meest ideale horecaterras komt aan bod. Meld je aan!

Misset Horeca Interieur
Misset Horeca zoomt in op het thema Interieur. Trends, kennisartikelen, handige tips, inspiratie en innovaties. Wat zijn de interieurtrends? Binnenkijken bij collega’s? Waar moet ik op letten als het gaat om verlichting, akoestiek, meubilair en aankleding? Hoe kan ik het beste mijn zaak restylen, en wat zijn de kosten? In deze update komt alles over horecainterieur aan bod. Meld je aan!

Misset Horeca Bier
Misset Horeca zoomt in op het thema Bier. Hoe tap je het perfecte biertje? Op welke temperatuur moet je bier bewaren? Hoe stel je de ideale bierkaart samen en hoe combineer je food optimaal met bier? En.. wat moet dat biertje kosten en hoe onderhandel je efficiënt met de bierbrouwer? Trends, kennisartikelen, (product)nieuws, handige tips en inspiratie van collega-ondernemers. Meld je aan!

Misset Horeca Koffie
Misset Horeca zoomt in op het thema Koffie. Welke koffiebonen zijn trending? Hoe koop je de ideale espressomachine? Welke koffievariaties (met en zonder alcohol) zet je op de koffiekaart? En wat serveer je erbij? Trends, kennisartikelen, (product)nieuws, handige tips en inspiratie van collega-ondernemers. Meld je aan!

Misset Hotel
Missethotel.nl is de nieuwssite voor de hotelbranche.
De Misset Hotel-nieuwsbrief verschijnt één keer in de twee weken op vrijdag. Met daarin het actuele hotelnieuws, foto- en videoreportages en blogs uit de hotelsector. Meld je aan!

Snackkoerier
Snackkoerier.nl is de nieuwssite voor de fastfoodbranche.
De nieuwsbrief van Snackkoerier ontvang je twee keer in de week. Daarin vind je fastfoodnieuws, foto- en videoreportages en blogs uit de fastfoodbranche. Meld je aan!

Ga naar de aanmeldpagina