Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Hotelbouw09:39

    Maritim trekt stekker uit Amsterdams megahotel

    De Duitse keten Maritim stopt met het gelijknamige conferentiehotel aan de Amsterdamse IJ-oever en verbreekt het leasecontract met de eigenaar.

  • Foto-credits: Pieter D'Hoop
    Thijs Meliefstegisteren

    Sterchef Thijs Meliefste wordt global executive head chef bij Tomorrowland

    Na de sluiting van zijn bekroonde restaurant Meliefste in het Nederlandse Wolphaartsdijk, begint topchef Thijs Meliefste aan een nieuw culinair hoofdstuk bij het bedrijf achter festival Tomorrowland.

  • Gault&Millau17 okt. 25

    Datum bekend voor presentatie Lekker500 en Gault&Millau-ceremonie in 2026

    De lancering van de nieuwe Lekker500 vindt plaats op maandag 3 november. Gault&Millau presenteert op maandag 9 februari 2026 haar nieuwe scores en awards tijdens de jaarlijkse ceremonie in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Dan zal ook de nieuwe gedrukte gids verschijnen, met daarin de zaken die een score van 16 punten of meer hebben.

  • Shutterstock
    Personeel ontslag17 okt. 25

    Hoe ontsla je een medewerker die de kantjes ervan af loopt?

    Hoe de arbeidsmarkt er ook uit ziet, je kunt altijd in een situatie terechtkomen waarin je van bepaalde medewerkers af wil.

  • Poke Perfect
    Openingen17 okt. 25

    Poké Perfect opent op Schiphol Plaza grootste vestiging ooit

    Poké Perfect strijkt vanaf 17 oktober neer in Aankomsthal 1 van Schiphol Plaza met haar grootste locatie tot nu toe.

  • Binnenkijken bij17 okt. 25

    Binnenkijken bij gerestylde Restaurant De Moerbei*

    Een jaar na de overname van restaurant De Moerbei in Warmond is het tijd voor een nieuwe fase. In samenwerking met interieurontwerper Manon de Groot kreeg De Moerbei een elegante restyling.

  • Te Koop in Tilburg
    Bib Gourmand17 okt. 25

    Restaurant Te Koop in Tilburg: zó run je een buurtrestaurant met een Bib Gourmand

    In een rustige woonwijk in Tilburg staat een restaurant met de bijzondere naam: Te Koop in Tilburg. Ooit hing er aan ieder object in de zaak een prijskaartje, maar inmiddels draait het buurtrestaurant toch vooral gastvrijheid en de keuken van Robin Verheijen en zijn team, waarmee ze een Bib Gourmand verdienden.

  • Bier16 okt. 25

    Bier en Food Pairing verovert Oost-Nederland

    De mogelijkheid van goede bier en food pairing raakt steeds meer in zwang.

  • Bibendum van Michelin
    Michelin16 okt. 25

    Michelin voegt zes nieuwe zaken toe aan de selectie: bekende chefs maken hun opwachting

    Michelin heeft kort na de sterrenceremonie in Maastricht alweer zes nieuwe restaurants toegevoegd aan de digitale selectie. Het gaat onder meer om zaken van chefs met een behoorlijke staat van dienst.

  • Geluidseisen16 okt. 25

    Hoe bepaal je het geluidsniveau van een horecabedrijf?

    Horecaondernemers moeten zich houden aan landelijk vastgelegde geluidsnormen. Maar hoe wordt het het geluidsniveau van een horecabedrijf bepaald? Zelf meten en een pro-actieve houding richting gemeentehuis voorkomt boetes of sluiting.

  • 't Zusje16 okt. 25

    Restaurantketens trekken jaarlijks 7,3 miljoen bezoekers

    Nederlandse restaurantketens trokken het afgelopen jaar 7,3 miljoen bezoekers. 't Zusje is het populairst (13%). Restaurantketens zijn vooral populair onder 18- tot en met 34-jarigen. The Seafood Bar is juist favoriet bij 50-plussers. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Restaurantketens van Multiscope.

  • Bidfood15 okt. 25

    Jubileumeditie Horecafeest van het jaar: Bidfood pakt groter uit dan ooit

    Voor de vijfde keer levert Bidfood hét Horecafeest van het Jaar. Deze jubileumeditie staan medewerkers in de horeca in de spotlights op maandag 15 december in de Ziggo Dome.

  • Duurzaamheid15 okt. 25

    Verduurzamingsplatform Future Ready Hospitality Collective gelanceerd

    Het Future Ready Hospitality Collective is gelanceerd: een platform dat duurzame transformatie binnen de hotellerie faciliteert door hotels te koppelen aan duurzame impactmakers die de hotellerie willen veranderen.

  • Vlnr: Charles van Goch, Marleen Schut (HSG), Anne Jaakke, Robert-Jan Woltering en Sonja Boelhouwer in Hotel De L'Europe Amsterdam.
    HotelloTOP15 okt. 25

    20 jaar Hotellotop: 'Zonder de hotelschool had ik deze carrière niet gehad'

    Twintig jaar geleden richtte Charles van Goch Hotellotop op met als doel vrienden en alumni van hotelscholen met elkaar te verbinden. Ter gelegenheid van het jubileum ging hij in gesprek met drie alumni van de hotelschool tijdens een rondetafelgesprek bij Hotel De L'Europe Amsterdam. Centrale vraag: welke rol speelde de hotelschool in hun loopbaan?

  • Terras van De Troubadour in Hardenberg. Foto: Marcel van Hoorn.
    Gastvrijheid15 okt. 25

    CBS onderzoekt: 82 procent van volwassenen is tevreden over horeca-aanbod in eigen regio

    In een onderzoek naar het woningaanbod in hun regio, heeft het CBS zijn respondenten ook gevraagd naar de tevredenheid over de lokale horeca. Wat blijkt? De ondervraagden zijn zeer tevreden.

  • Vegetarisch broodje van Sodexo: gezondheid en duurzaamheid waren focus voor corona.
    Duurzaamheid16 okt. 25

    40 procent horecagasten trekt graag de portemonnee voor duurzame gerechten

    Vier op de tien restaurantgasten is bereid extra te betalen voor gerechten die duurzaam zijn bereid. Dit blijkt uit onderzoek van kassa- en betaalplatform Lightspeed.

  • Onderzoek16 okt. 25

    Generatieverschillen beïnvloeden voorkeuren horecagasten

    Wat bestellen horecabezoekers in Nederland anno 2025, en hoe denken ze over gedeelde gerechten, portiegroottes en menu-aanbiedingen? Uit een grootschalig consumentenonderzoek van kassa- en betaalplatform Lightspeed onder horecabezoekers blijkt dat het eetgedrag wordt gekenmerkt door een interessante mix van traditie, persoonlijke voorkeur en interesse in vernieuwing.

  • Broodjeszaken14 okt. 25

    Larry's mikt met bao bun op nieuwe hype in Amsterdam

    Drie Amsterdamse iconen bundelen  hun krachten voor een nieuw hype-broodje: de oer-Hollandse bao bun croquet met augurk.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen