Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • foodtrends09:12

    Koppert Cress opent Eetbare Jungle - een interactieve proeftuin met innovaties

    Koppert Cress, teler van eetbare planten, microgroenten en botanische innovaties, heeft de Eetbare Jungle geopend.

  • julesreijnders.studio
    Conceptontwikkeling09:00

    Kafé Kontrast lanceert The Kontrast Experience: brug tussen culturen

    De Zweedse chef Ellinor Strinnholm introduceert samen met horecaondernemer Bunmi Okolosi een vernieuwd avondconcept bij Kafé Kontrast in De Pijp, Amsterdam.

  • Shutterstock
    Medewerker uit dienst08:30

    Rouwbeleid in de horeca: hoe NielZ structuur brengt in dit emotioneel beladen onderwerp

    Vroeg of laat wordt iedere ondernemer ermee geconfronteerd: een overlijden.

  • Binnenkijken bij07:46

    Binnenkijken bij Lisa Koffiebar in Ommen met een Japandi-interieur

    Lisa Koffiebar is een nieuwe koffiezaak in Ommen waar gasten terechtkunnen voor koffie, ontbijt, lunch en borrel. Het interieur ademt een relaxte sfeer door de Japandi-uitstraling: lichte kleuren, natuurtinten en een akoestisch plafond dat de ruimte rustig houdt.

  • Euro-Toquesgisteren

    Euro-Toques haalt 40.000 euro op voor het goede doel

    Het eerste Euro-Toques Nederland Benefietdiner vond plaats bij Kasteel Kerckebosch in Zeist. Onder leiding van chef Jozua Jaring ( Ratatouille Food & Wine*) en elf Euro-Toques-chefs beleefde de gast een avond vol topgastronomie voor het goede doel.

  • Cafégisteren

    De Oude Sluis is als bruine kroeg niet kapot te krijgen: 'Práát met de gasten'

    Denk je aan een bruine kroeg, dan zie je Café De Oude Sluis in Delfshaven voor je. Niet voor niets luidt de slogan: De Bruinste Kroeg van Rotterdam.

  • Overnamegisteren

    Restaurant De Harmonie 23 heeft nieuwe eigenaren

    Sander Semplonius en Floor van Hees zijn de nieuwe eigenaren van restaurant De Harmonie 23 in Rotterdam.

  • De slimme vetafscheider TurboSwing is één van de genomineerden voor de Innovation Award.
    Horecavagisteren

    Dit zijn de genomineerden van de Horecava Awards 2026

    De genomineerden voor de Horecava Awards 2026 zijn bekendgemaakt. Alle innovaties hebben een ding gemeen: ze helpen de horeca vooruit.

  • Koffiekaartgisteren

    Sinterklaas- en kerstkoffie: inspiratie voor de koffiekaart rond de feestdagen

    Verras je gasten en boost je omzet met speciale sinterklaaskoffie en kerstkoffie: niet alleen pepernoten of kerstkransjes náást de koffie, maar ook er ín. Inspiratie voor je winterse koffiekaart rond de feestdagen.

  • Vaatwassers10:23

    De juiste vaatwasser voor piekmomenten in de horeca

    Tijdens piekmomenten in de horeca telt elke seconde. Servies, glazen en bestek moeten snel en vlekkeloos schoon zijn, zodat de service naar je klanten ongestoord door kan gaan. De vaatwasser speelt daarin een sleutelrol. Toch draaien in veel keukens nog oudere machines die onnodig veel water en energie verbruiken.

  • Signature dish1 dec. 25

    Kookvideo van Jonathan Zandbergen van Wild Atelier: Reebok van de Veluwe

    Met het Wild Atelier wil Jonathan Zandbergen gasten laten proeven wat de Nederlandse natuur te vertellen heeft. 'Wild' , in de breedste zin van het woord staat centraal. Van wild gevangen langoustines door zijn visser uit Urk tot wildpluk in de buurt en producten van het wildbeheer van de Veluwe. Voor Misset Horeca bereidt hij 'Reebok van de Veluwe'.

  • Bar Buuf in Amsterdam
    Amsterdam1 dec. 25

    Bar Buuf geopend in Amsterdam: Franse, Italiaanse en Vietnamese invloeden

    De Pijp heeft er een nieuwe huiskamer bij. Eigenaar Fleur van Olphen heeft de deuren van Bar Buuf geopend, gevestigd aan de Ferdinand Bolstraat 178, in het pand waar voorheen Volt zat.

  • Omzet1 dec. 25

    Omzet horeca groeit in derde kwartaal, ondernemers minder negatief

    De omzet van de horeca groeide in het derde kwartaal van 2025 met 3,3 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2024, meldt het CBS.

  • DoubleTree1 dec. 25

    We Are EDN wint designprijs bij Restaurant & Bar Design Awards 2025

    We Are EDN, gevestigd in het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Regional Hotel tijdens de Restaurant & Bar Design Awards 2025.

  • Interieur en Inrichting1 dec. 25

    Horecaparels in Leeuwarden deel 1: 'Fryske flair in iconische panden'

    Van een modern Italiaans restaurant in een voormalige garage tot horeca in iconische panden: Misset Horeca bezocht 14 horecaparels in Leeuwarden. Elke plek heeft zijn eigen stijl, van industrieel en intiem tot kleurrijk en huiselijk. 'Niet te gek, we zitten wel in Friesland', zegt een ondernemer en daarmee wordt het nuchtere, Friese karakter van de stad meteen voelbaar. In dit deel de eerste zeven bedrijven.

  • Les Grandes Tables du Monde1 dec. 25

    Lid worden van Les Grandes Tables du Monde? Dit is wat het kost en wat ervoor nodig is

    Het is weinig restaurants gegeven: lid worden van de prestigieuze club Les Grandes Tables du Monde. In Nederland maken er slechts vier horecabedrijven onderdeel uit van deze gemeenschap. Hoe word je lid? En wat kost het?

  • sponsored content1 dec. 25

    Waarom persoonlijke kerstpakketten belangrijk zijn

    Wat maakt dat een cadeau niet alleen ontvangen, maar ook herinnerd wordt? In de drukte van december wil je medewerkers iets geven dat meer doet dan even verrassen. Het gaat om het gevoel dat je iemand écht hebt gezien en dat je zorg hebt besteed aan de keuze. Precies daar ligt de kracht van kerstpakketten op maat.

  • Binnenkijken bij28 nov. 25

    Binnenkijken bij verbouwde WestCord Hotel Eindhoven

    WestCord Hotel Eindhoven heeft de grootscheepse verbouwing van de Mathildetoren afgerond. De werkzaamheden duurden bijna tien maanden, waarbij de kamers in de toren volledig zijn gestript en opnieuw zijn opgebouwd.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen