Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Nederlandse topchefs eren Jonnie Boer
    Gespot11:43

    Nederlandse topchefs eren Jonnie Boer met uniek diner: check hier het menu en de foto's

    De topchefs Joris Bijdendijk, Richard Ekkebus, Ron Blaauw, Sergio Herman, Nelson Tanate en Hans van Wolde hebben in Hongkong samen een uniek diner gekookt, ter nagedachtenis aan Jonnie Boer en ter ere van de Nederlandse keuken. Er volgen nog twee avonden bij Rijks in Amsterdam en bij PrivéPrivée in Antwerpen.

  • Dit beeld is gegeneerd door AI.
    Michelin11:02

    Michelin degradeert drie driesterrenrestaurants in de VS: maar wanneer hoor je over sterverlies?

    Michelin heeft in de Verenigde Staten drie driesterrenrestaurants teruggezet naar twee sterren. Het nieuws werd in aanloop naar de verschillende ceremonies al bekendgemaakt aan de chefs en eigenaren. Maar wanneer hoor je over het verliezen van je ster? Er lijkt geen logica achter te schuilen.

  • Shutterstock
    Personeel behouden11:00

    Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan

    Hoe voer je een beoordelings- of functioneringsgesprek met je medewerkers?

  • Rene Bogaart08:26

    Beroemde horecafamilie krijgt eigen realityserie

    Talpa presenteert een nieuwe realityserie over een bruisende horecafamilie: De Bogaartjes.

  • Financieel gezond08:01

    Zo bouwt een jonge ondernemer Bistro Aragosta succesvol op zonder A-locatie of steun

    Vijf jaar geleden, in coronatijd, opende de toen 23-jarige Wouter Brandsema zijn eigen bistro in Leeuwarden. De timing kon nauwelijks slechter: vlak na de opening moesten de deuren weer dicht en overheidssteun kreeg hij niet. Toch hield hij vol. 'Als je aan het begin hard valt, wil je ook keihard weer klimmen', zegt hij. Nu is Bistro Aragosta een vaste waarde in de stad en kon Brandsema zelfs het pand kopen.

  • Mondragon in Zierikzee
    Transfersgisteren

    Van de Kromme Watergang* naar Rootsch in Zierikzee: transfer voor talent Maarten Kievit

    Maarten Kievit, die sous-chef was bij De Kromme Watergang, maakt de stap naar het keukenteam van Rootsch in Zierikzee. Dat meldt PZC.

  • Casimir Evens en Lotte Bloem
    Mvogisteren

    Restaurant Odille* kookt voor zestig gasten die leven in armoede: 'Iets doen voor gemeenschap'

    Restaurant Odille* in Sint-Oedenrode ontvangt deze week zestig gasten die leven in armoede. 'We vinden het belangrijk om juist nu iets terug te geven aan de gemeenschap', zegt chef Casimir Evens.

  • Horecagisteren

    Groningen grijpt in: nachtleven horeca moet veiliger

    De gemeente Groningen zet zwaar in op een veiliger uitgaansgebied.

  • Robin van der Straten en chef-kok Ries Verburgt. Foto-credites: Foto: (c) Kasteel Montfoort, Nathalie van der Straten.
    Transfersgisteren

    Ries Verburgt als chef-kok terug op Kasteel Montfoort

    Kasteel Montfoort heeft Ries Verburgt aangetrokken als nieuwe chef-kok. Met zijn komst gaat het kasteel vanaf 8 januari 2026 na lange tijd ook weer open als à la carte restaurant.

  • Binnenkijken bijgisteren

    Binnenkijken bij Tavino in Gorinchem: 13 meter lange bar verbindt

    Waar gasten vroeger massaal voorin bleven hangen, bruist nu ook de achterzijde van het pand aan de Grote Markt in Gorinchem. In de nieuwe gastrobar Tavino is de bar de spil van het interieur: dertien meter lang, van marmer, hout en messing, met ronde uitstulpingen achterin die zijn uitgegroeid tot de populairste plekken.

  • Ondernemer Marcel Levee in zijn nieuwe restaurant Ntourage.
    KHN11:00

    Ondernemen is vernieuwen: van feestcafé naar gelaagde beleving

    Marcel Levee begon zijn ondernemersreis een kleine 25 jaar geleden met feestcafé Shooters in Groningen. Onlangs opende hij zijn nieuwste Groningse hotspot: restaurant Ntourage. Met zijn ondernemerschap laat Levee zien dat de horeca altijd in beweging is. Hoe blijft hij vernieuwen? En tegen welke uitdagingen loopt hij daarbij aan?

  • Tafelaankledinggisteren

    Hygiënisch, duurzaam en praktisch: airlaid servetten

    Een mooi gedekte tafel is hét visitekaartje van elke horecazaak. Servetten spelen daarin een grotere rol dan vaak gedacht wordt: ze dragen bij aan sfeer, comfort en hygiëne. Airlaid servetten zijn het alternatief voor linnen waar luxe, gemak én duurzaamheid samenkomen.

  • Mocktails Shutterstock
    Drankenkaart14 nov. 25

    Onderzoek: kwart Nederlanders vindt mocktails 'dure limonade'

    Ruim een kwart (26%) van de restaurantbezoekers in Nederland vindt mocktails niet meer dan 'dure limonade'.

  • Shutterstock
    Winterterras14 nov. 25

    Menukaart winterterras: tips en hardlopers op een rij

    Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.

  • Broers Jelle en Tjerk Jansen met een elektrisch waxinelichtje
    Brandveiligheid14 nov. 25

    Hoe een elektrisch waxinelichtje hotelbrand veroorzaakt en wat je daarvan kunt leren

    Uit de as herrezen en mooier dan ooit te voren. Nee dit is geen sprookje. Dit is het verhaal van Strandhotel Camperduin waar een elektrisch waxinelichtje brand veroorzaakte en alles op zijn kop zette.

  • Leonardo Hotels14 nov. 25

    Leonardo Hotels versterkt Amsterdamse leiding met drie benoemingen

    Door de recente uitbreiding van het hotelportfolio in de hoofdstad, kondigt Leonardo Hotels een drietal benoemingen aan.

  • Blog14 nov. 25

    Design als spiegel van de tijd: comfort boven spektakel

    Een decennium geleden domineerde de hippe, industriële look. Ruwe materialen, staal en zichtbare constructies bepaalden het interieur en vaak ook de identiteit van een zaak. Vandaag zien we iets heel anders. Harde industriële esthetiek heeft stap voor stap plaatsgemaakt voor ronde vormen, zachtere lijnen, aardse tinten en rijke texturen. Horeca-interieurs van nu stralen comfort, natuurlijkheid, warmte en kwaliteit uit.

  • Lindsay en Ron Lemmens van Flavours in Weert
    Conceptontwikkeling13 nov. 25

    Van sterrenzaak naar bistro met tosti's en kwark op de lunchkaart: Ron Lemmens gooit roer om

    Bistro Luux in Weert heeft de deuren begin november geopend. Het is de zaak van voormalig sterrenchef Ron Lemmens, die eind juli na tien jaar de deuren sloot van zijn Flavours* in dezelfde Limburgse stad.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen