Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over bedrijfsvoering-best practice

Shot by Meesterwerk

30 jaar New York Pizza: 300e vestiging verjaardagscadeau

New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...

Foto's: Simone Plug

Het Ruiterhuys: ‘Zo maken we van ons terras een visitekaartje’

Nikki en Frank la Croix transformeerden 11 jaar geleden hun bedrijf in de paardensport naar een horecazaak met groot terras: Het Ruiterhuys in...

Maurice Hagenaar en 
Raymond Slats (r).
(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto: Dennis Wisse

Chefsbar Centre in Delft: Meer omzet door gedurfde keuzes

Indrukwekkende cijfers bij Chefsbar Centre in Delft: het restaurant telt 42 zitplaatsen, maar de personeelskosten overstijgen de 11 procent niet....

Martin Hendricks, eigenaar van Black Label Hospitality

Martin Hendricks over groei Black Label Hospitality: 'Soms moet je geluk hebben'

Martin Hendricks (37) start in 2018 met Black Label Hospitality en opent een jaar later zijn eerste hotel. Met een gezonde dosis ondernemerslef en...

Guillaume de Beer gaat met Bar Gui terug naar de basis

Guillaume de Beer gaat met Bar Gui terug naar de basis

Guillaume de Beer verliet eind vorig jaar de Breda Group. Hij miste de uitlaatklep van het koken het werd allemaal een beetje teveel alleen...

Franchise Toastable: 'Alleen met  ondernemers die zelf in de zaak staan’

Franchise Toastable: 'Alleen met ondernemers die zelf in de zaak staan’

Bartjan Hendriksen opent in 2012 de eerste Toastable. Als hij in 2021 vier zaken heeft, komen er locaties bij in Almere en Arnhem. Over 5 jaar moet...

Foto: Jules van Iperen

Café de Snor heeft 40 eigenaren: wat is hun verdienmodel?

40 Tilburgse ondernemers zijn samen eigenaar van café de Snor, ‘een toffe borreltent’ die in januari dit jaar is geopend aan de Korte Heuvel in...

(c) Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

De miljardenambities van Ramez Ramzy: 'Een kwestie van tijd'

Met het openen van vijf horecazaken per kwartaal timmert de Ramzy Group hard aan de weg. Maar ceo Ramez Ramzy wil meer dan alleen maar groei. ‘Alle...

Sophias in Leeuwarden: compleet topterras

Sophias in Leeuwarden: compleet topterras

Dit terras was 2 jaar geleden nog een kale vlakte, maar een jaar na opening werd het al verkozen tot beste terras van Friesland in de Terras Top 100....

Robèr Willemsen met zijn partner Joyce de Jong.

Café Melief Bender kan na verbouwing weer jaren mee

Melief Bender aan de Oude Binnenweg in Rotterdam, met een geschiedenis die teruggaat tot 1876, is heropend na een verbouwing van 14 maanden....

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen