Alles over Bedrijfsvoering-best practice

Björn de Waal is pas 26, maar runt al twee zaken: 'Altijd in mezelf geïnvesteerd'
Björn de Waal runt op 26-jarige leeftijd feitelijk twee zaken: een fine dining-restaurant en een koffie- en lunchlokaal. De jonge ondernemer en chef...

Inter Scaldes vliegend van start, met twee sterren als doel: 'Heerlijk die adrenaline'
Inter Scaldes is heropend, en daarmee is ook het levensproject van Jeroen en Sanne Achtien officieel van start gegaan. Het jonge stel voelt geen druk...

Restaurant Oaxaca brengt de echt traditionele Mexicaanse keuken naar Amsterdam
De Sagardi groep, al actief met een restaurant in Amsterdam, opent voor het eerst hun Mexicaanse restaurantconcept Oaxaca buiten Spanje. Oaxaca...

Het succesverhaal van hotel The Anthony: in drie jaar van failliet naar florerend
De exploitatiemaatschappij achter hotel The Anthony in Utrecht, dat net voor corona opende, ging in april 2020 failliet. De eigenaren maakten een...

Sterchef Lars Aukema opent eigen restaurant: 'Kan ik weer gewoon in een pannetje roeren'
Jarenlang hebben Lars Aukema en Lisa Stam op het allerhoogste niveau gewerkt in de 'stal' van De Librije*** in Zwolle, waar ze de fijne kneepjes van...

Opening Le Grand George laat ambitie van UMH Group zien
Le Grand George is niet alleen het grootste George restaurant tot nu, maar met het restaurant aan de Zuidas laat de UMH Group ook de ambities voor...

Dit zijn de voordelen van het uitbaten van een jaarrond strandpaviljoen
Ondernemen op het strand is door weersafhankelijkheid het meest uitdagend. Maar het uitbaten van een jaarrond strandpaviljoen heeft ook veel...

Tips van ondernemers voor het uitbaten van een jaarrond strandpaviljoen
Het runnen van een strandpaviljoen verschilt met het ondernemen van een horecazaak op 'het vaste land'. Eigenaren van strandhoreca die het hele jaar...

Jeugdvrienden zetten met Salsa Shop in op groei: 'In 2027 naar 60 zaken'
De jongensdroom van jeugdvrienden Steven, Teun, Louis en Florian is inmiddels een volwassen ambitie. Ze willen met Salsa Shop de grootste speler op...

Franck Evers laat horecazaken groeien: 'Horeca is geen hobby, maar een business'
Het is heel herkenbaar voor veel horecaondernemers. Op papier gaat het allemaal best aardig. En toch voel je dat er meer in zit. Voor Michiel Houkes...