Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Mondragon in Zierikzee
    Transfers10:25

    Van de Kromme Watergang* naar Rootsch in Zierikzee: transfer voor talent Maarten Kievit

    Maarten Kievit, die sous-chef was bij De Kromme Watergang, maakt de stap naar het keukenteam van Rootsch in Zierikzee. Dat meldt PZC.

  • Casimir Evens en Lotte Bloem
    Mvo10:07

    Restaurant Odille* kookt voor zestig gasten die leven in armoede: 'Iets doen voor gemeenschap'

    Restaurant Odille* in Sint-Oedenrode ontvangt deze week zestig gasten die leven in armoede. 'We vinden het belangrijk om juist nu iets terug te geven aan de gemeenschap', zegt chef Casimir Evens.

  • Horeca09:58

    Groningen grijpt in: nachtleven horeca moet veiliger

    De gemeente Groningen zet zwaar in op een veiliger uitgaansgebied.

  • Robin van der Straten en chef-kok Ries Verburgt. Foto-credites: Foto: (c) Kasteel Montfoort, Nathalie van der Straten.
    Transfers07:29

    Ries Verburgt als chef-kok terug op Kasteel Montfoort

    Kasteel Montfoort heeft Ries Verburgt aangetrokken als nieuwe chef-kok. Met zijn komst gaat het kasteel vanaf 8 januari 2026 na lange tijd ook weer open als à la carte restaurant.

  • Binnenkijken bij07:44

    Binnenkijken bij Tavino in Gorinchem: 13 meter lange bar verbindt

    Waar gasten vroeger massaal voorin bleven hangen, bruist nu ook de achterzijde van het pand aan de Grote Markt in Gorinchem. In de nieuwe gastrobar Tavino is de bar de spil van het interieur: dertien meter lang, van marmer, hout en messing, met ronde uitstulpingen achterin die zijn uitgegroeid tot de populairste plekken.

  • Tafelaankleding12:02

    Hygiënisch, duurzaam en praktisch: airlaid servetten

    Een mooi gedekte tafel is hét visitekaartje van elke horecazaak. Servetten spelen daarin een grotere rol dan vaak gedacht wordt: ze dragen bij aan sfeer, comfort en hygiëne. Airlaid servetten zijn het alternatief voor linnen waar luxe, gemak én duurzaamheid samenkomen.

  • Mocktails Shutterstock
    Drankenkaart14 nov. 25

    Onderzoek: kwart Nederlanders vindt mocktails 'dure limonade'

    Ruim een kwart (26%) van de restaurantbezoekers in Nederland vindt mocktails niet meer dan 'dure limonade'.

  • Shutterstock
    Winterterras14 nov. 25

    Menukaart winterterras: tips en hardlopers op een rij

    Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.

  • Broers Jelle en Tjerk Jansen met een elektrisch waxinelichtje
    Brandveiligheid14 nov. 25

    Hoe een elektrisch waxinelichtje hotelbrand veroorzaakt en wat je daarvan kunt leren

    Uit de as herrezen en mooier dan ooit te voren. Nee dit is geen sprookje. Dit is het verhaal van Strandhotel Camperduin waar een elektrisch waxinelichtje brand veroorzaakte en alles op zijn kop zette.

  • Leonardo Hotels14 nov. 25

    Leonardo Hotels versterkt Amsterdamse leiding met drie benoemingen

    Door de recente uitbreiding van het hotelportfolio in de hoofdstad, kondigt Leonardo Hotels een drietal benoemingen aan.

  • Blog14 nov. 25

    Design als spiegel van de tijd: comfort boven spektakel

    Een decennium geleden domineerde de hippe, industriële look. Ruwe materialen, staal en zichtbare constructies bepaalden het interieur en vaak ook de identiteit van een zaak. Vandaag zien we iets heel anders. Harde industriële esthetiek heeft stap voor stap plaatsgemaakt voor ronde vormen, zachtere lijnen, aardse tinten en rijke texturen. Horeca-interieurs van nu stralen comfort, natuurlijkheid, warmte en kwaliteit uit.

  • Lindsay en Ron Lemmens van Flavours in Weert
    Conceptontwikkeling13 nov. 25

    Van sterrenzaak naar bistro met tosti's en kwark op de lunchkaart: Ron Lemmens gooit roer om

    Bistro Luux in Weert heeft de deuren begin november geopend. Het is de zaak van voormalig sterrenchef Ron Lemmens, die eind juli na tien jaar de deuren sloot van zijn Flavours* in dezelfde Limburgse stad.

  • Restyling13 nov. 25

    Zo transformeer je een horecazaak met een beperkt budget: 2x voor & na de restyling

    Hoe creëer je sfeer en beleving in een horecazaak zonder ingrijpende verbouwingen of torenhoge kosten? Interieurontwerper Patricia Carvalho van Amaré Interior Design laat zien hoe je met verf, behang, stoffering en een flinke dosis creativiteit een groots effect kunt bereiken. Zelfs als het bestaande interieur grotendeels moet blijven staan.

  • Binnenkijken bij13 nov. 25

    Binnenkijken bij Dr. Wines in Den Haag: laagdrempelige wijnbar met goed eten

    Dr. Wines is een nieuwe wijnbar & restaurant in hartje Den Haag. Eigenaren Hidde-Jurre Griffioen (29) en Annick van Bladel (27) openden in het pand waar eerder Wicked Wines zat hun eerste zaak. De ruimte werd totaal gestipt, alleen de terrazovloer bleef behouden.

  • Sluitingen13 nov. 25

    Minder bedrijven failliet in oktober, ook in de horeca

    Het aantal faillissementen is in oktober opnieuw afgenomen, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  • Koffiekaart13 nov. 25

    36x winterse koffie: verwarm je gasten op koude dagen

    Op koude herfst- en winterdagen kun je gasten verrassen en verleiden met winterse koffies.

  • Djailany van de Laarschot van Nastrium
    Sluitingen12 nov. 25

    Nastrium in Helmond permanent gesloten: chef Van de Laarschot zoekt nu verder

    Djailany van de Laarschot gaat niet meer open met zijn restaurant Nastrium in Helmond. De chef en ondernemer kende veel tegenslag in het pand, dat ernstig beschadigd raakte door een aanrijding met een vrachtwagen.

  • Interieur en Inrichting12 nov. 25

    Satelliet showt nieuwe collectie in sfeer van gastrotainment

    Tijdens de open dagen van Satelliet konden bezoekers kennismaken met de nieuwe collectie én gastrotainment ervaren.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen