Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • SVH11:17

    Deze drie leermeesters strijden om de titel Beste Leermeester Horeca

    SVH heeft, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, de drie leermeesters bekendgemaakt die kans maken op de titel Beste Leermeester Horeca 2025/2026.

  • Michelin10:26

    Michelin introduceert nieuwe onderscheiding en ontwikkelt zich verder als lifestyle-merk

    Michelin heeft een nieuwe onderscheiding in het leven geroepen. Naast de sterren voor restaurants en de sleutels voor hotels, worden er vanaf volgend jaar ook Michelin-druiven uitgereikt aan wijnbedrijven.

  • Overname09:08

    Horeca Chateau Amsterdam in handen van twee jonge ondernemers

    Ruben Andriesse en Beau van Haren hebben per 1 oktober de exploitatie van de horeca van Chateau Amsterdam overgenomen. Met Camarat gaan ze een andere koers varen, met een Frans-Nordic keuken en een wijnkaart waar ook ruimte is voor andere wijnen dan die van Chateau Amsterdam.

  • Personeel loon08:10

    Horeca-cao: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening per 2026

    KHN en vakbonden De Horecabond en het CNV zijn in oktober 2024 een nieuwe horeca-cao overeengekomen. Deze horeca-cao loopt van 1 januari 2025 tot en met 31 december 2026. In januari 2026 gaan er nieuwe lonen in.

  • Interieur en Inrichting08:02

    Horecaparels in Leeuwarden deel 2: van warme industriële fine dining tot kunstzinnige wijnbar

    Van een restaurant in een voormalige gevangenis tot een eigentijdse koffie- en foodbar: Misset Horeca bezocht 14 horecaparels in Leeuwarden. Elke plek heeft zijn eigen stijl, van industrieel en intiem tot kleurrijk en huiselijk. 'Niet te gek, we zitten wel in Friesland', zegt een ondernemer en daarmee wordt het nuchtere, Friese karakter van de stad meteen voelbaar. In dit laatste deel zeven hotspots.

  • De Librijegisteren

    Noah Wynants maakt promotie bij De Librije en wordt chef bij Brass Boer Thuis*

    De Librije heeft bekendgemaakt dat Brass Boer Thuis een nieuwe fase ingaat. Chef Bart Pasveer kiest voor een nieuwe stap in zijn carrière. Zijn opvolger staat al klaar: Noah Wynants, senior souschef van De Librije, neemt de keuken van Brass Boer Thuis over en wordt de nieuwe chef.

  • foodtrendsgisteren

    Koppert Cress opent Eetbare Jungle - een interactieve proeftuin met innovaties

    Koppert Cress, teler van eetbare planten, microgroenten en botanische innovaties, heeft de Eetbare Jungle geopend.

  • julesreijnders.studio
    Conceptontwikkelinggisteren

    Kafé Kontrast lanceert The Kontrast Experience: brug tussen culturen

    De Zweedse chef Ellinor Strinnholm introduceert samen met horecaondernemer Bunmi Okolosi een vernieuwd avondconcept bij Kafé Kontrast in De Pijp, Amsterdam.

  • Shutterstock
    Medewerker uit dienstgisteren

    Rouwbeleid in de horeca: hoe NielZ structuur brengt in dit emotioneel beladen onderwerp

    Vroeg of laat wordt iedere ondernemer ermee geconfronteerd: een overlijden.

  • Binnenkijken bijgisteren

    Binnenkijken bij Lisa Koffiebar in Ommen met een Japandi-interieur

    Lisa Koffiebar is een nieuwe koffiezaak in Ommen waar gasten terechtkunnen voor koffie, ontbijt, lunch en borrel. Het interieur ademt een relaxte sfeer door de Japandi-uitstraling: lichte kleuren, natuurtinten en een akoestisch plafond dat de ruimte rustig houdt.

  • Euro-Toques2 dec. 25

    Euro-Toques haalt 40.000 euro op voor het goede doel

    Het eerste Euro-Toques Nederland Benefietdiner vond plaats bij Kasteel Kerckebosch in Zeist. Onder leiding van chef Jozua Jaring ( Ratatouille Food & Wine*) en elf Euro-Toques-chefs beleefde de gast een avond vol topgastronomie voor het goede doel.

  • Café2 dec. 25

    De Oude Sluis is als bruine kroeg niet kapot te krijgen: 'Práát met de gasten'

    Denk je aan een bruine kroeg, dan zie je Café De Oude Sluis in Delfshaven voor je. Niet voor niets luidt de slogan: De Bruinste Kroeg van Rotterdam.

  • Overname2 dec. 25

    Restaurant De Harmonie 23 heeft nieuwe eigenaren

    Sander Semplonius en Floor van Hees zijn de nieuwe eigenaren van restaurant De Harmonie 23 in Rotterdam.

  • De slimme vetafscheider TurboSwing is één van de genomineerden voor de Innovation Award.
    Horecava2 dec. 25

    Dit zijn de genomineerden van de Horecava Awards 2026

    De genomineerden voor de Horecava Awards 2026 zijn bekendgemaakt. Alle innovaties hebben een ding gemeen: ze helpen de horeca vooruit.

  • Koffiekaart2 dec. 25

    Sinterklaas- en kerstkoffie: inspiratie voor de koffiekaart rond de feestdagen

    Verras je gasten en boost je omzet met speciale sinterklaaskoffie en kerstkoffie: niet alleen pepernoten of kerstkransjes náást de koffie, maar ook er ín. Inspiratie voor je winterse koffiekaart rond de feestdagen.

  • Vaatwassersgisteren

    De juiste vaatwasser voor piekmomenten in de horeca

    Tijdens piekmomenten in de horeca telt elke seconde. Servies, glazen en bestek moeten snel en vlekkeloos schoon zijn, zodat de service naar je klanten ongestoord door kan gaan. De vaatwasser speelt daarin een sleutelrol. Toch draaien in veel keukens nog oudere machines die onnodig veel water en energie verbruiken.

  • Signature dish1 dec. 25

    Kookvideo van Jonathan Zandbergen van Wild Atelier: Reebok van de Veluwe

    Met het Wild Atelier wil Jonathan Zandbergen gasten laten proeven wat de Nederlandse natuur te vertellen heeft. 'Wild' , in de breedste zin van het woord staat centraal. Van wild gevangen langoustines door zijn visser uit Urk tot wildpluk in de buurt en producten van het wildbeheer van de Veluwe. Voor Misset Horeca bereidt hij 'Reebok van de Veluwe'.

  • Bar Buuf in Amsterdam
    Amsterdam1 dec. 25

    Bar Buuf geopend in Amsterdam: Franse, Italiaanse en Vietnamese invloeden

    De Pijp heeft er een nieuwe huiskamer bij. Eigenaar Fleur van Olphen heeft de deuren van Bar Buuf geopend, gevestigd aan de Ferdinand Bolstraat 178, in het pand waar voorheen Volt zat.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen