Alles over Bedrijfsvoering-best practice

Björn de Waal van het Arsenaal 1309 in Doesburg.

Björn de Waal is pas 26, maar runt al twee zaken: 'Altijd in mezelf geïnvesteerd'

Björn de Waal runt op 26-jarige leeftijd feitelijk twee zaken: een fine dining-restaurant en een koffie- en lunchlokaal. De jonge ondernemer en chef...

Jeroen en Sanne Achtien, voor de iconische entree van Inter Scaldes in Kruiningen

Inter Scaldes vliegend van start, met twee sterren als doel: 'Heerlijk die adrenaline'

Inter Scaldes is heropend, en daarmee is ook het levensproject van Jeroen en Sanne Achtien officieel van start gegaan. Het jonge stel voelt geen druk...

Mexicaans fine dining restaurant Oaxaca. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Restaurant Oaxaca brengt de echt traditionele Mexicaanse keuken naar Amsterdam

De Sagardi groep, al actief met een restaurant in Amsterdam, opent voor het eerst hun Mexicaanse restaurantconcept Oaxaca buiten Spanje. Oaxaca...

Wouter Visser, general manager The Anthony, Utrecht. Foto: Herbert Wiggerman

Het succesverhaal van hotel The Anthony: in drie jaar van failliet naar florerend

De exploitatiemaatschappij achter hotel The Anthony in Utrecht, dat net voor corona opende, ging in april 2020 failliet. De eigenaren maakten een...

Lars Aukema en Lisa Stam.

Sterchef Lars Aukema opent eigen restaurant: 'Kan ik weer gewoon in een pannetje roeren'

Jarenlang hebben Lars Aukema en Lisa Stam op het allerhoogste niveau gewerkt in de 'stal' van De Librije*** in Zwolle, waar ze de fijne kneepjes van...

Wessel Kuipers

Opening Le Grand George laat ambitie van UMH Group zien

Le Grand George is niet alleen het grootste George restaurant tot nu, maar met het restaurant aan de Zuidas laat de UMH Group ook de ambities voor...

De bouw van een permanent strandpaviljoen kan een stuk degelijker. Foto: Beachclub The Sunset op Ameland.

Dit zijn de voordelen van het uitbaten van een jaarrond strandpaviljoen

Ondernemen op het strand is door weersafhankelijkheid het meest uitdagend. Maar het uitbaten van een jaarrond strandpaviljoen heeft ook veel...

De Haven van Zandvoort.

Tips van ondernemers voor het uitbaten van een jaarrond strandpaviljoen

Het runnen van een strandpaviljoen verschilt met het ondernemen van een horecazaak op 'het vaste land'. Eigenaren van strandhoreca die het hele jaar...

Salsa Shop Amsterdam-Noord. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Jeugdvrienden zetten met Salsa Shop in op groei: 'In 2027 naar 60 zaken'

De jongensdroom van jeugdvrienden Steven, Teun, Louis en Florian is inmiddels een volwassen ambitie. Ze willen met Salsa Shop de grootste speler op...

Franck Everes en Michiel Houkes voor Eten & Drinken in Nijmegen Oost.

Franck Evers laat horecazaken groeien: 'Horeca is geen hobby, maar een business'

Het is heel herkenbaar voor veel horecaondernemers. Op papier gaat het allemaal best aardig. En toch voel je dat er meer in zit. Voor Michiel Houkes...