Alles over Bob Hutten

Bob Hutten draagt leiding over aan Drees Peter van den Bosch

Bob Hutten draagt leiding over aan Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het...

Bob Hutten

Cateraar Bob Hutten: 'Corona is ook een stomp voor duurzaamheid'

De coronacrisis slaat ongenadig hard toe. Scholen en musea zijn voorlopig dicht, net als veel bedrijfsrestaurants. Events? In ieder geval tot 1 juni...

Wat is de toekomst van bedrijfscatering?

Wat is de toekomst van bedrijfscatering?

De toekomst van bedrijfscatering, daarover zijn de meningen verdeeld. Belangrijk is om te zien wat er gebeurt en dat zien te vertalen naar onze...

Bas van Boxtel en Damien Taylor willen koken voor een betere wereld

Bas van Boxtel en Damien Taylor willen koken voor een betere wereld

Samen zijn ze het culinaire geweten van Hutten. Bas van Boxtel en Damien Taylor. Aan het duo de taak om de 320 koks die voor de Veghelse cateraar...

Vreemde reorganisatietechnieken bij contractcatering

Vreemde reorganisatietechnieken bij contractcatering

In contractcateringland sluiten wij natuurlijk graag goede en degelijke contracten. Er zijn duidelijke afspraken over het overnemen van personeel...

Pierre Jonkers (ASML), Roy van der Vleuten, (Vijverborgh Adviesgroep), Collin Schoonens (Directeur Commercie, Hutten), Guido van der Krabben (Business Unit Manager Business Catering & Horeca, Hutten), Jurgen van der Kruijssen (ASML), Maartje Aarts (ASML), Bob Hutten (Algemeen Directeur, Hutten), Bas Westland (Vijverborgh Adviesgroep), Francis Kam (toekomstig Horeca & Hospitality Manager, Hutten locatie ASML)

Hutten wordt horecapartner van ASML

ASML heeft Hutten als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor de totale culinaire dienstverlening op het hoofdkantoor in Veldhoven. Met ingang van 1...

Digitale concurrentie

Digitale concurrentie

Oef, wat verandert onze business toch snel. En wat wordt onze toekomst? Gevreesd wordt dat oprukkende retailers die in hospitality gaan, middels...

Hoe zorg je voor een vitale en verrassende lunch?

Hoe zorg je voor een vitale en verrassende lunch?

Een simpel broodje kaas en een glas melk zijn al lang niet meer de standaard in bedrijfsrestaurants. En gelukkig maar, want een uitgebalanceerde en...

Verspillingsfabriek Hutten

Hutten catert met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

De gemeente Maastricht heeft Hutten als nieuwe partner gecontracteerd voor de culinaire dienstverlening in haar vier bedrijfsrestaurants. Hutten...

Verspillingsfabriek Hutten

Hutten strijdt met opdrachtgevers tegen voedselverspilling

Hutten zet de laatste jaren flink in op de reductie van voedselverspilling in haar bedrijfsrestaurants. Alle locaties hebben sinds dit jaar de...