
‘Ik denk dat Roberto zijn tijd ver vooruit was met zijn aandacht voor detail. Ik bewonder hoe geduldig en honkvast zijn generatie is. Maar ik weet...
‘Ik denk dat Roberto zijn tijd ver vooruit was met zijn aandacht voor detail. Ik bewonder hoe geduldig en honkvast zijn generatie is. Maar ik weet...
Gijs Henrikx opende in 2017 in Venlo Theaterhotel. Nu, nog geen vier jaar later, heeft hij twee hotels in de stad, is hij bezig met een hostel en...
76 is hij, maar denk niet dat Mike Spetter het rustig aan doet. Ja, hij heeft geprobeerd met pensioen te gaan, vorig jaar. Drie maanden hield hij het...
Alex Minderhoud heeft samen met zijn echtgenoot Davina twee, bijna drie, horecabedrijven in Zeeland. Met een gezonde dosis nuchterheid, zakelijk...
Met 30 vestigingen is Doppio Espresso een van de grootste koffieketens van Nederland. Peter van Eijl startte de franchiseorganisatie bijna 15 jaar...
Vier jaar geleden spraken we Camille Oostwegel – toen nog met ‘junior’ achter zijn naam – en zijn vader. Een dubbelinterview over een familiebedrijf...
Loes Dingemans is International Hotel Management Group, met – nu nog – de merken Pillows en Sandton grondig aan het herstructureren. Het ene (de bouw...
Als eerste winnaar van The Nxt Gm Challenge ging Justus van Dam direct vanuit de schoolbanken een jaar aan de slag als general manager bij Postillion...
Ooit gaf hij leiding aan spiritueel centrum Oibibio, inmiddels is hij alweer 20 jaar de drijvende kracht achter franchiseconcept Kaldi, dat uit...
Agnes Raggers won eind januari de titel F&B Professional of the Year. De f&b manager van congreshotel Mooirivier in Dalfsen heeft in de 3 jaar dat ze...