Alles over Interview

Twee generaties grootmeesters in gastvrijheid: Roberto Payer tegenover Melle van Uden
'Ik denk dat Roberto zijn tijd ver vooruit was met zijn aandacht voor detail. Ik bewonder hoe geduldig en honkvast zijn generatie is. Maar ik weet...

Gijs Hendrikx over hotel Mr. Jigs in Venlo: 'Wij bieden verblijf zonder bullshit'
Gijs Henrikx opende in 2017 in Venlo Theaterhotel. Nu, nog geen vier jaar later, heeft hij twee hotels in de stad, is hij bezig met een hostel en...

Mike Spetter kijkt terug op 60 jaar in de hotellerie: Voor maffia en monarchie
76 is hij, maar denk niet dat Mike Spetter het rustig aan doet. Ja, hij heeft geprobeerd met pensioen te gaan, vorig jaar. Drie maanden hield hij het...

Zo loodst Alex Minderhoud zijn horecabedrijven door coronacrisis
Alex Minderhoud heeft samen met zijn echtgenoot Davina twee, bijna drie, horecabedrijven in Zeeland. Met een gezonde dosis nuchterheid, zakelijk...

Peter van Eijl, Doppio Espresso: 'Ik voorzie consolidatie onder koffieketens'
Met 30 vestigingen is Doppio Espresso een van de grootste koffieketens van Nederland. Peter van Eijl startte de franchiseorganisatie bijna 15 jaar...

Camille Oostwegel: Volgende generatie aan zet
Vier jaar geleden spraken we Camille Oostwegel - toen nog met 'junior' achter zijn naam - en zijn vader. Een dubbelinterview over een familiebedrijf...

Loes Dingemans, ceo IHMG: 'Alles wat we doen, is Pillows'
Loes Dingemans is International Hotel Management Group, met - nu nog - de merken Pillows en Sandton grondig aan het herstructureren. Het ene (de bouw...

Hoe student Justus van Dam zich tot general manager transformeerde
Als eerste winnaar van The Nxt Gm Challenge ging Justus van Dam direct vanuit de schoolbanken een jaar aan de slag als general manager bij Postillion...

Hans Tietema wil na 20 jaar Kaldi nog altijd groeien - ook internationaal
Ooit gaf hij leiding aan spiritueel centrum Oibibio, inmiddels is hij alweer 20 jaar de drijvende kracht achter franchiseconcept Kaldi, dat uit...

Agnes Raggers, F&B Professional of the Year 2020: 'Medewerkers zijn tevredener in...
Agnes Raggers won eind januari de titel F&B Professional of the Year. De f&b manager van congreshotel Mooirivier in Dalfsen heeft in de 3 jaar dat ze...